Comunicate de Afaceri

Clujenii apreciaza tot mai mult medicul stomatolog

Studiul efectuat de Cabinetul Pașc Dental Cluj-Napoca, in anul 2014 asupra igienizarii profesionale, la pacienții care apeleaza la acest tratament periodic, a dezvaluit o creștere a numarului de persoane care conștientizeaza importanța controlului periodic, cu 6 procente, fața de anul anterior. Datorita acestui comportament, s-a inregistrat și o scadere a problemelor dentare și complicațiilor datorate apariției tartrului.

Cele mai frecvente probleme identificate in cadrul studiului au fost gingivita și parodontita, insa au aparut și complicații grave ale acestora cand nu au fost depistate la timp. “In ultimul an, am acordat o atenție deosebita comportamentului de ingrijire al pacienților cabinetului. Intrucat noi funcționam pe baza conceptului “pacient-prieten” nu mi-a fost deloc greu sa urmaresc acest comportament in special la pacienții fideli. In acest sens, am observat o creștere a numarului de persoane care și-au facut deja o rutina din vizita de control la stomatolog, fara a avea neaparat o problema stringenta. Acest obicei este unul foarte benefic, dupa cum se confirma și din faptul ca aceștia au evitat o serie de complicații la nivel dentar, economisind atat timp cat și mai ales bani” , a declarat dr. Daniela Pașc, manager la Pașc Dental.


Prin derularea acestui studiu, echipa de specialiști de la Pașc Dental și-a propune sa promoveze un comportament dentar sanatos, care sa stimuleze pacienții la a apela cu incredere la diferite proceduri de control și intreținere, ce ajuta considerabil in prevenirea bolilor provocate de tartru, simplificand procedurile de tratament. “Cei care și-au facut un obicei din controalele dentare periodice, au mult mai puține probleme ce trebuie tratate. Daca acum doi ani de zile procentul celor care se prezentau din propria inițiativa la un control de rutina, era de 18%, din totalul numarului de prime consultații, anul trecut acesta a crescut la 23,8%, iar trendul este imbucurator și in prima parte a acestui an. Cariile pot fi depistate din timp, smalțul este mai puțin afectat, mai mult, sunt necesare mai puține intervenții. Cei care afirma ca tratamentele dentare sunt costisitoare, ajung in aceasta situație intrucat nu dau atenție exact acestor controale periodice, care, altfel, i-ar scuti de consumul de timp și risipa de bani”, adauga dr. Daniela Pașc. Dintre pacienții care au apelat la tratamentele de la Pașc Dental, numarul mare reprezentat de cei care conștientizeaza utilitatea unui control periodic, adopta și un un comportament igienic corect, avand nevoie de intervenții mult mai puțin dureroase ori complicate.

Cu o experiența de peste 20 de ani in domeniul stomatologiei dentare, cabinetul Pașc Dental ofera o gama completa de tratamente și servicii personalizate pentru fiecare nevoie. Legatura dintre cabinet și pacient este foarte importanta pentru oferirea celei mai bune consultații, astfel Pașc Dental surprinde foarte bine relația de incredere medic-pacient.


Pentru detalii suplimentare:

Dr. Daniela Pașc Sonia Schiau
Manager D’Avantage Consult
Pașc Dental Tel: 0264 402 726
Tel: 0753 655 228 E-mail:sonia.schiau@davantage.ro
www.pascdental.ro www.davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare