Comunicate de Afaceri

Competitia zambetelor clujene sanatoase

Cabinetul de stomatologie si radiologie dentara digitala ANAdent din Cluj-Napoca lanseaza in data de 1 iulie o campanie inedita dedicata sanatatii orale: „ClujANA DENTal selfie”. Campania se desfasoara timp de o luna sub forma unui concurs de fotografii si isi propune sa creasca gradul de informare asupra importantei efectuarii radiografiilor dentare, care pot preveni sau identifica si trata la timp diverse afectiuni orale.

Campania “ClujANA DENTal selfie” se desfasoara in perioada 1-31 iulie in mediul online sub forma unei competitii intre fotografii tip selfie, adresat tuturor locuitorilor din judetul Cluj. Participantii trebuie sa trimita un selfie cu zambetul lor larg, iar cele mai apreciate 5 imagini vor fi premiate cu cate un pachet de servicii: o radiografie dentara panoramica, o consultatie si un plan de tratament. “Prin aceasta campanie ne-am propus sa crestem gradul de constientizare in ceea ce priveste importanta radiografiilor dentare in combaterea si prevenirea afectiunilor orale. Prin radiografia dentara, la orice durere sau discomfort se gaseste originea exacta a problemei, pentru ca mai apoi sa poate fi tratata corespunzator. Fiind constienti de amploarea si deschiderea publicului roman spre acest fenomen in trend numit “selfie”, ne-am gandit ca este solutia optima pentru a trage un semnal de alarma asupra unui aspect mai putin placut pentru o parte din persoane: vizita la dentist si controalele regulate” declara dr. Anamaria Boldizsar, managerul cabinetului ANAdent.

De multe ori dantura noastra poate sa fie aparent sanatoasa la exterior, insa o radiografie dentara digitala cu minimul de radiatii poate dezvalui diverse probleme la interior: fisuri in obturatii, carii interdentare sau dezvoltate sub plombe, infectii, pierderi de masa osoasa, chisturi sau chiar cancer. “De-a lungul experientei noastre de peste 15 ani in domeniul stomatologiei si radiologiei dentare, ne-am confruntat deseori cu retincenta pacientilor in a-si face o radiografie, motivul invocat fiind expunerea la radiatii. Prin aceasta campanie dorim sa tragem un semnal de alarma si sa informam pacientii ca efectuarea unei radiografii dentare digitale nu este daunatoare, ba dimpotriva poate ajuta la descoperirea timpurie a unor afectiuni, care netratate la timp pot avea consecinte grave, precum pierderea dintelui respectiv. Tehnologia si echipamentele au evoluat, iar astazi o radiografie digitala emana cu 90% mai putine radiatii decat o radiografie clasica pe film, astfel ca riscul la care sunt supusi pacientii este minim. Mult mai multe radiatii ne afecteaza prin simpla folosire a telefonului mobil, a cuptorului cu microunde sau a unui ecran de calculator” adauga dr. Anamaria Boldizsar.

Foarte multe persoane se ghideaza dupa principiul de a merge la medicul stomatolog doar cand sesizeaza deja o problema de sanatate orala, conceptie si obieci complet gresit, ce poate avea in timp consecinte grave. Prin consultatii periodice, orice problema poate fi interceptata si tratata, inainte de a deveni o afectiune mai grava si mai costisitoare pentru pacient. Astfel, prin aceasta campanie, Cabinetul ANAdent isi propune sa ajute si la schimbarea considerentelor generale legate de vizita la medicul stomatolog si sa promoveze sanatatea dentara asa cum ar trebui sa fie ea, cu activitati de prevenire si tratament corespunzator!

Cabinetul ANAdent a fost infiintat in anul 2003 in Cluj-Napoca si ofera servicii complete de diagnostic si tratament in domeniul stomatologiei generale si pediatrice, ortodontiei, chirurgiei oro-dentare, implantologiei dentare, profilaxiei, radiologiei, proteticii si cosmeticii dentare.


Pentru detalii suplimentare:
Raluca Marcu Dr. Anamaria Boldizsar
PR Manager - D’Avantage Consult Manager ANAdent
Tel: 0264 402 726 Tel: 0264 536 945
E-mail:raluca.marcu@davantage.ro E-mail: anamaria.boldizsar@gmail.com
www.davantage.ro www.ana-dent.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare