Comunicate de Afaceri

Computer tomograf | Vezi care sunt detaliile despre procedura

Ce trebuie sa cunosti despre computer tomograf

Pentru a maximiza siguranta pentru toti pacientii, scanerul computer tomograf RomGerMed include o gama de aplicatii noi care ajuta la reducerea expunerii la raze daunatoare. Prin urmare, orice pacient va primi o doza adecvata nevoilor sale imagistice.
computer tomograf
Utilizarea scanerului de computer tomograf RomGerMed este o metoda extrem de precisa, fara niciun impact asupra pacientului. Pe langa precizia sa, tomografia computerizata este si o metoda foarte utila deoarece poate obtine imagini cu rezolutie mare si rezolutie foarte precisa a organelor interne. Constructia 3D a organelor interne este posibila in multe cazuri.

De ce trebuie sa tii cont

Exista cateva lucruri pe care le puteti face inainte de o scanare de tip computer tomograf. Anumiti factori va pot afecta rezultatele, asa ca sunt recomandate urmatoarele aspecte:

  • Pentru cel mai bun diagnostic, trebuie sa luati mai intai anumite substante.
  • In unele cazuri, medicul dumneavoastra va va spune sa faceti anumite teste de laborator
  • Retineti ca nu toata lumea poate face acest lucru, asa ca este important sa discutati cu medicul dumneavoastra si sa vedeti daca aveti voie sa faceti o scanare CT.

La Clinica Medicala Romgermed, pacientii au posibilitatea de a face o tomografie computerizata gratuita. Mai multe detalii aici: https://clinicaromgermed.ro/computer-tomograf/

Intregul proces nu este complicat si nu dureaza mult. Pune-ti intotdeauna sanatatea pe primul loc si acorda-ti timp.

Vino si tu clinica medicala Romgermed din Bucuresti!

Echipa Romgermed este mereu la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va intotdeauna servicii de calitate. Totul se face intr-un mod profesionist si nu trebuie sa va faceti griji. Totul pentru ca echipa Romgermed a fost bine pregatita si a avut de-a lungul timpului sa se ocupe de cazuri similare cu ale dumneavoastra.

Scanarile CT nu dureaza mult, dar trebuie respectate anumite reguli pentru ca imaginile organelor interne sa fie cat mai precise posibil. Prin urmare, pentru a face imaginea cat mai clara, este necesar sa stati nemiscat pe masa. Specialistul dumneavoastra va poate spune sa urmati anumite instructiuni. Ar trebui sa acordati intotdeauna atentie acestor instructiuni, astfel incat sa nu fiti nevoit sa repetati aceasta verificare.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare