Comunicate de Afaceri

Consuma sirop de aronia bio obtinut prin presare la rece si imbunatateste-ti starea de sanatate

Pana nu demult, persoanele care doreau sa isi imbunatateasca starea de sanatate nu cunosteau beneficiile pe care le aduceau un sirop de aronia bio si faptul ca acesta poate fi privit ca si un leac pentru numeroase afectiuni. Cu un continut ridicat in antioxianti, de pana la 15 ori mai mare decat merisoarele sau afinele, siropul de aronia reprezinta un produs ideal pentru vegani si diabetici.

Proprietatile plantei de care nu multa lume a auzit din care se extrage un sirop de aronia bio delicios si sanatos

Aronia este o planta originara din America de Nord, extrem de bogata in vitamine, in minerale si in antioxidanti. Fructele au o culoare neagra frumoasa si contin vitaminele A, B2, B6, B9 si vitamina C, precum si vitaminele E si Q, o vitamina extre de rara care ajuta la distrugerea celulelor canceroase sau a celulelor bolnave in cazul pacientilor ce sufera de astm sau Parkinson.

Fructele de aronia contin minerale precum fier, mangan, iod si fosfor si foarte multi antioxidanti. Sorbitolul este o alta componenta a fructelor de aronia, un zahar din fructe destul de rar intalnit si folosit ca si indulcitor, care descompune grasimile din organism, deci poate fi consumat zilnic.

Proprietatile pe care le are miraculosul sirop de aronia asupra organismului

Deja celebrul sirop de aronia este cunoscut pentru proprietatile pe care le are asupra organismului uman in ceea ce priveste:

  • Detoxifierea organismului si pierderea in greutate

Aceste fructe au un efect antioxidant, iar siropul contribuie la eliminarea substantelor toxice care pot influenta in timp functionarea necorespunzatoare a organismului.

  • Tratarea si tinerea sub control a diabetului

Siropul de aronia contina antocianine care ajuta la reducerea cantitatii de zaharuri si grasimi care au fost absorbite de organism dupa digestie. Aceste fructe echilibreaza modul de descompunere si folosire a carbohidratilor, fiind recomandate pentru cei care doresc sa isi  tina sub control nivelul zaharului, datorita cantitatii de fibre dietetice continute si antocianinelor.

  • Intarirea sistemului imunitar

Consumul de suc de aronia este foarte important pentru intarirea imunitatii datorita faptului ca este foarte bogat in vitamina C si ajuta organismul sa se intareasca si sa devina mai puternic. De aceea, consumul de sirop de aronia este eficient si in lupta cu racelile, fiind un excelent adjuvant al mentinerii temperaturii corpului si reactivarii starii de bine. Siropul de aronia are si un efect antibacterian prin care distruge bacteriile E.Coli si Stafilococul Auriu sau alte bacterii ce provoaca infectii urinare.

  • Lupta impotriva cancerului

Siropul de aronia este un excelent adjuvant in lupta impotriva cancerului. Studiile facute in toata lumea au aratat ca fructele de aronia contin de 15 ori mai multe substante antioxidante decat merisoarele, rodiile sau afinele, substante care reduc riscul de aparitie a cancerului de san si de colon.

  • Prevenirea si tratarea bolilor de inima

Siropul de aronia este foarte important pentru a preveni si trata bolile de inima, sansele de infarct miocardic scazand considerabil. Asadar, persoanele interesate sa isi regleze tensiunea arteriala pot consuma acest suc cu un continut ridicat de potasiu ce are efect dilatator.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare