Comunicate de Afaceri

Controlul stomatologic dupa modelul Early Booking sau Last Minute

Tot mai multi romani constientizeaza importanta controlului stomatologic de rutina, inainte de a pleca in concediu. Un sondaj realizat cu persoanele care au apelat la servicii stomatologice si au ales sa isi petreaca vacanta de vara in strainatate, a dezvaluit faptul ca romanii se programeaza la controlul stomatologic de rutina, in functie de tipul de rezervare ales: fie inainte, in cazul rezervarilor Early Booking, fie dupa, in cazul celor Last Minute.
„Este o practica la care cu totii ar trebui sa apelam inainte de a pleca in concediu, mai ales daca este vorba de o vacanta intr-o alta tara, deoarece in eventualitatea unei urgente stomatologice, este foarte probabil sa intampinam dificultati in a gasi un medic disponibil, ca sa nu mai amintim de posibilitatea neacoperirii instantanee de catre asigurarea medicala a unui tratament costisitor„ afirma dr. Daniela Pasc, manager al cabinetului Pasc Dental din Cluj Napoca. Studiul realizat cu pacientii care si-au programat concediul de vara in strainatate evidentiaza o legatura intre momentul in care acestia isi rezerva vacanta si programarea la controlul stomatologic: „tot mai multe persoane ajung la cabinet pentru un control de rutina inainte de a pleca in vacanta, acestea fiind de regula si achizitionatoare de produse turistice de tip Early Booking. Antagonic, persoanele care vin la cabinetul stomatologic dupa concediu sunt in principal clienti ai vacantelor de tip Last Minute „, adauga dr Daniela Pasc.
„Bineinteles, exista si exceptia persoanelor cu istoric stomatologic mai amplu, care constientizeaza probabilitatea aparitiei anumitor afectiuni dentare si care incearca, indiferent de modalitatea de rezervare a pachetelor turistice, sa ajunga la cabinet pentru a preveni eventualitatea agravarii anumitor simptome sau aparitia unor probleme dentare in mijlocul concediului„ mai declara dr. Daniela Pasc. Faptul ca tot mai multe persoane includ pe lista de prioritati si controlul dentar, este o dovada a faptului ca educatia pe care medicii stomatologi incearca sa o transmita, nu ramane fara rezultate. Comportamentul multor pacienti este insa conditionat de momentele in care acestia au nevoie de tratament si nu neaparat de ideea de preventie in ceea ce priveste bolile dentare.
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul stomatologiei dentare, cabinetul Pasc Dental ofera o gama completa de tratamente si servicii personalizate pentru fiecare nevoie. Legatura dintre cabinet si pacient este foarte importanta pentru oferirea celei mai bune consultatii, astfel Pasc Dental surprinde foarte bine relatia de incredere medic-pacient.
Pentru detalii suplimentare:
Dr. Daniela Pasc
Manager
Pasc Dental
Tel: 0753 655 228
www.pascdental.ro www.davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare