Comunicate de Afaceri

Cosmetice si tratamente de ingrijire a tenului 100% personalizate in Cluj

Cu ocazia organizarii evenimentului Open Day, in data de 4 iunie intre orele 9:00 si 20:00 la Clinica Medispa sunt asteptati toti cei care doresc sa afle mai multe detalii sau sa incerce aceasta gama de tratamente cosmetice faciale si produse cosmetice personalizate, realizate in functie de istoricul medical si analiza detaliata a tipului de ten.

Gama de ingrijire personalizata ajuta fiecare tip de ten, indiferent de varsta si sex, actionand pe baza unui ingredient activ numit cell supporting molecules (c.s.m.). Cu o tehnologie bazata pe ultrasunete, biorezonanta si chromoterapie, aceste molecule ajung in tesutul conjunctiv, determinand astfel o regenerare a pielii mai eficienta si de lunga durata. “Ne bucuram sa inauguram la Cluj aceste tratamente si produse personalizate, care, vorbind in termeni de eficienta, sunt net superioare liniilor de cosmetice generice disponibile pe piata tocmai prin faptul ca ele sunt produse in functie de necesitatile particulare ale fiecarui tip de ten. Practic la clinica noastra vor fi disponibile incepand din aceasta luna o crema si o serie de tratamente faciale personalizate. Procedura este destul de simpla, persoanele doritoare trebuie sa se prezinte la Clinica Medispa, unde li sa va efectua o anamneza si un set de analize ale pielii, fiind finalizat pe loc un serum personalizat care se va aplica atat in cadrul unei sedinte de tratament la clinica, cat si acasa. In cazul cremei personalizate, rezultatele investigatiilor vor fi trimise la laboratoarele din Germania, urmand ca in decursul a 1-2 saptamani cremele sa fie produse si etichetate cu numele pacientilor” declara dr. Andrei M. Martin, directorul medical al clinicii Medispa.

Principiul de functionare al acestor tratamente personalizate este regenerarea la nivelul celular a pielii, functionand cu succes pentru probleme precum riduri, tesuturi laxe, cearcane sau in cazul altor schimbari ale epidermei cauzate de inaintarea in varsta. Sistemul de ingrijire personalizat este de origine germana si are un spectru larg de aplicabilitate: reprogramarea structurii celulare, imbunatatirea sistemelor de comunicare intercelulare, protectie impotrvia radicalilor liberi, initializarea sintezei de colagen, cresterea capacitatii de hidratare, restructurarea tesutului, remineralizare, antitoxic, protectia membranei sau relaxare.

Clinica Medispa a fost infiintata in anul 2007 in Cluj-Napoca si isi desfasoara activitatea pe baza conceptului de Medical Spa, un loc in care procedurile medicale se imbina cu tratamentele de relaxare si infrumusetare. La Clinica Medispa se realizeaza o gama variata de interventii medicale nechirurgicale, minim invazive, combinate cu tratamente cosmetice avansate. Principalele sectiuni ale clinicii sunt: derrmatologie, dermatologie cosmetica, chirurgie estetica, tratamente LASER, tratamente corporale, cosmetica medicala, tratamente cosmetice si cosmeceutice personalizate.


Dr. Andrei M. Martin
Director medical Medispa
E-mail:info@medispa.ro
Tel: 0364 11 66 33
www.medispa.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare