Comunicate de Afaceri

Credeai ca ai incercat toate remediile? Iata o noua forma de tratament: terapie cu lumina polarizata

Daca in vest aceasta terapie cu lumina polarizata a fost utilizata de foarte multa vreme, in Romania a fost mai putin cunoscuta, pana sa descoperim impactul benefic pe care il poate produce in tratarea diferitelor simptome si afectiuni. Aceasta metoda inovativa de tratament si preventie vizeaza: reumatismul, durerile articulare si musculare, nevralgiile sau acneea. Mai mult decat atat, oamenii apeleaza la terapie cu lumina polarizata si in scop cosmetic, dovedind ca aceasta metoda combate imbatranirea pielii, reduce ridurile si asa mai departe.

Afla mai multe despre cum poti face chiar la tine acasa terapie cu lumina polarizata, din acest articol.

Cum functioneaza aceasta forma de terapie cu lumina polarizata?

Dupa cum ii spune si numele, terapie cu lumina polarizata, vorbim despre o metoda de tratament care se focuseaza pe beneficiile produse de lumina. Fascicolul de lumina este cel care, prin penetrarea straturilor de piele, reuseste sa activeze circulatia optima a sangelui din organismul uman si sa activeze functia de autovindecare. Regenerarea celulara este un alt efect produs de forma de terapie cu lumina polarizata. Vestea buna este ca poti sa te folosesti de aceasta metoda de tratament in propria ta locuinta. Ai nevoie doar de un dispozitiv necesar in practicarea de terapie cu lumina polarizata pe care nu trebuie decat sa il utilizezi aproximativ 5 – 10 minute pe zi, de 2 - 3 ori, in functie de schema de tratament. Simplu, rapid!

 

De ce echipament ai nevoie pentru a face terapie cu lumina polarizata la tine acasa?

Poate cel mai important beneficiu este acela ca nu trebuie sa mergi nicaieri pentru a beneficia de terapie cu lumina polarizata, ci sa te bucuri de confortul propriului tau camin. Ai nevoie de un echipament numit Active Bio, care contine: o lampa, un trepied si o brosura cu schemele de tratament si recomandarile sau instructiunile de utilizare. Doar atat! Il achizitionezi o singura data si poti face terapie cu lumina polarizata ori de cate ori ai nevoie, in limitele impuse de recomandarile producatorului. Important este sa retii un aspect: aceasta forma de terapie cu lumina polarizata este populara si poate avea efecte pozitive asupra organismului, insa nu inlocuieste vizita la medicul specialist pentru diagnosticarea sau tratarea diferitelor afectiuni. O poti privi ca pe o forma complementara, care te va ajuta pe termen lung, dar nu ca pe un substitut.

Afla de unde poti sa cumperi echipamentul pentru terapie cu lumina polarizata

Pe langa faptul ca poti utiliza echipamentul pentru terapie cu lumina polarizata la tine acasa, vestea buna este ca tot asa iti va fi si livrat. Poti comanda tot echipamentul necesar, numit Active Bio, online, de pe Internet, din cadrul magazinului itelestore.ro. In mediul online, itelestore.ro este cunoscut datorita ofertei de produse ce contine cele mai inovatoare dispozitive dintr-o gama larga de domenii, medicina alternativa fiind unul dintre ele. Active Bio este un produs modern, care se foloseste de principiile pe care se bazeaza cei din Occident de multa vreme. Comanzi online si primesti direct acasa echipamentul pentru a face terapie cu lumina polarizata. Nu mai ramane de spus decat atat: multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare