Comunicate de Afaceri

Cu greu gasesti oameni ca Dorian Schwartz in medicina romaneasca

In Romania in momentul actual sunt 187 de spitale private, cu o capacitate de peste putin 6.600 de paturi si 367 de spitale publice cu o capacitate de 125.000 de locuri dupa Statistica.
Daca este sa luam in total, in spitalele private cum este cea a lui Dorian Schwartz, pacientii internati care au trecut anual pragul sun in jur de 993.000 de zile/om spitalizare. Cele mai multe paturi in spitalele private au fost alocate pentru chirurgie, obstetrica-ginecologie, neona­tolo­gie, bolnavi cro­nic si recuperare, dar si oncologie.

dorian schwartz


Pasiunea acestui om pentru medicina, dar si pentru sistemul medical din Romania a reusit sa ajute la dezvoltarea Grupului Medical Romgermed sa se dezvolte si sa devina un jucator extrem de important in domeniul medical. Fondatorul Romgermed este Dorian Schwartz, domn care a facut studiile in Statele Unite ale Americii, dar si in Germania. Acesta a vrut sa faca si o facultate in Romania si pentru ca stia despre facultatea de medicina UMF Carol Davila, iar acesta a ales sa studieze si medicina in Bucuresti.
Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Sam Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie.
Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, iar acesta s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Serviciile pe care le aduce clinica Romgermed

Clinica privata Romgermed acorda servicii specializate cu medici specialist in domenii precum: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Diabet, Ecografir, Endocrinologie, Endocrinologie Pediatrica, Gastroenterologie, Ginecologie, Hematologie, Infertilitate, Medicina de familie, Medicina Interna, Medicina Muncii, Neurologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Pediatrie, Pneumologie, PSihiatrie, Psihologie, Stomatologie, Urologie.

Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemelul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare