Comunicate de Afaceri

Cu sedinte de cavitatie beneficiezi de un tonus sanatos

Poate ca pana in prezent nu ati fost informata in mod complet despre procedurile de remodelare corporala, insa va anuntam ca acestea reprezinta cele mai eficinte si cele mai bune metode de a scapa de kilogramele in plus, desigur daca adoptati un stil de viata cat mai sanatos ce presupune o alimentati echilibrata si activitate fizica. In acest mod se vor vedea rezultatele mult mai rapid avand garantat un corp de invidiat.

Aceasta procedura de remodelare corporala de cavitatie este una dintre cele mai cunoscute tehnici de eliminare a stratului adipos care va supara. Datorita beneficiilor acesteia pe care o sa le regasiti in randurile ce urmeaza, ea poate fi asemnata chiar cu renumita liposuctie chirugicala. Avantajul acestei proceduri este faptul ca nu doare absolut deloc.
cavitatie
Prin alte cuvinte, metoda prin cavitatie utilizeaza actiunea unor ultrasunete care au o frecventa mai joasa. Cum functioneaza acestea va intrebati? Ele produc niste bule mai mici de gaz cu scopul de a reduce grasime. Ulterior, ele sunt absorbite de limfa si sunt drenate prin sistemul limfatic care poate fi si acesta stimulat prin drenaj limfatic

Iata care sunt principalele avantaje ale acestei proceduri

In continuare gasiti o lista cu cele mai intalnite avantaje de care veti beneficia in urma procedurii de cavitatie:

  • Membrele inferioare sunt cu mult subtiate;
  • Tesutul adipos subcutanat este vizibil mai redus;
  • Depozitele adipoase in zonele cu probleme ridicate estetice si medicale, precum abdomen, solduri, coapse, fese, spate, maini si gambe sunt eliminate;
  • Creste elasticitatea pielii duneavoastra;
  • Aspectul fizic este corectat si veti vedea imbunatatiri;

Tu unde faci aceste proceduri de cavitatie? Alege cu increde centrul de remodelare Fysiogand!

Iti recomadam cu incredere centrul de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti. De ce? Spunem asta pentru ca echipa lor este formata de profesionisti cu mare experienta in domeniu si care va pot oferi cele mai de calitate servicii.

Ce alte proceduri mai regasim aici? Pe langa procedura de cavitatti avem si tratament anticelulitic, drenaj limfatic, reflexoterapie, electrosimulare, criolipoliza. Toate acestea sunt disponibile in pachete promotionale accesibile pentru toata lumea.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare