Comunicate de Afaceri

Cum ne subtiem talia cu ajutorul unui drenaj limfatic

Informatii utile despre drenaj limfatic

Drenaj limfatic este un masaj usor care combina presiunea usoara asupra ganglionilor limfatici. Sunt prezente in gat, piept, abdomen, inghina si genunchi si sunt punctele cheie in care deseurile se acumuleaza si se scurge in sistemul circulator limfatic.

Drenaj limfatic se realizeaza prin miscarea presiunii asupra pielii, care stimuleaza vasele limfatice sa transporte mai usor lichidul limfatic. Prin urmare, toxinele continute in celulele grase ale tesuturilor afectate din drenaj si tesuturile grase pot indeparta o parte din apa, ceea ce ajuta la conditionarea pielii si la imbunatatirea aspectului coajei de portocala. Acest masaj este foarte delicat si nu trebuie sa provoace rani sau vanatai.

Vezi si care sunt avantajele de top ale acestei proceduri

Calitatea principala a acestei proceduri este imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice in talie, brate si picioare prin haine echipate cu unele cavitati care se extind si se contracta, efectuand astfel un masaj specific.
drenaj limfatic
Beneficii:

  1. Recomandat pentru tratamentul celulitei;
  2. Stimuleaza eliminarea toxinelor din organism;
  3. Ofera pierderea eficienta in greutate si este o alternativa sigura la liposuctie.
  4. Acesta modeleaza corpul si redefineste muschii intr-un mod armonios.
  5. Amelioreaza durerea si umflaturile si ofera confort imediat.
  6. Redefineste picioarele, abdomenul si bratele prin cresterea elasticitatii pielii

Semne ca organismul tau necesita tratament

Umflarea picioarelor este primul semn al unui blocaj al sistemului limfatic si te anunta ca ai si tu nevoie de drenaj limfatic.

Apoi, retentia de apa si celulita sunt alte semne ca aveti nevoie de drenaj limfatic. Retentia de apa se realizeaza in spatiile intracelulare. Mai precis, celulita clasica este doar o alocare slaba de apa, care nu va fi absorbita in mod corespunzator de corp si nu va patrunde in tesuturile subcutanate si grasimea din derm. Femeile cu aceasta boala trebuie sa aiba stagnare limfatica. Daca nu ai facut o curatare mai profunda prin masaj anticelulitic, te sfatuim sa alegi drenaj limfatic de la clinica Fysiogand din Bucuresti.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare