Comunicate de Afaceri

Cursuri creditate EMC pentru asistentii medicali din Cluj

Cursul organizat de catre Asociatia Medisprof este o manifestare creditata de Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania cu 15 puncte EMC si se adreseaza asistentilor medicali din intreg judetul Cluj. „Este deosebit de important ca asistentii medicali sa participe constant la astfel de evenimente de perfectionare profesionala. Cursul pe care il organizam in luna decembrie isi propune sa ofere informatii actualizate si sa ii ajute pe asistenti sa-si dezvolte aptitudinile, astfel incat sa fie capabili sa faca fata celor mai diverse cazuri medicale” declara dr. Adrian Udrea, membru in consiliul director al Asociatiei Medisprof si coordonator al acestui proiect.

Tematica cursului se va axa pe aspecte legate de infectiile nosocomiale: notiuni elementare, masuri standard de precautie, dezinfectia in unitatile medicale prin diverse mijloace, supravegherea infectiilor nosocomiale, expunerea profesionala la sange si alte produse biologice. „Cursul este structurat astfel incat sa acopere cele mai importante elemente privind managementul infectiilor nosocomiale si va cuprinde atat prezentari teoretice, cat si demonstratii practice. Un aspect important il va constitui evaluarea participantilor, acestia trebuind sa sustina in final un examen grila de verificare a cunostiintelor acumulate, dar si un test practic al aptitudinilor dobandite in urma celor trei zile de pregatire profesionala” adauga dr. Adrian Udrea.

Procedura de inscriere la cursul “Prevenirea infectiilor nosocomiale” este foarte simpla, cadrele medicale interesate trebuind doar sa achite taxa de participare si sa trimita organizatorilor prin e-mail sau fax formularul de inscriere ce se regaseste pe blogul Asociatiei Medisprof la sectiunea evenimente: http://medisprof.wordpress.com.

Asociatia Medisprof a fost infiintata in anul 2011 in Cluj Napoca, principalele sale obiective pe parcursul dezvoltarii fiind: sprijinirea si imbunatatirea retelei medicale oncologice din Romania, promovarea si sustinerea unor politici de depistare precoce a cancerului si de reducere a factorilor de risc la care este expusa populatia, dar si sustinerea unor activitati educative profesionale la nivelul cadrelor medicale, prin organizarea de diverse manifestari stiintifice.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare