Comunicate de Afaceri

Daca vrei sa slabesti apeleaza la radiofrecventa

Cate metode n-ati incercat pana acum, doamnelor, ca sa s;abiti rapid si in mod frumos? Numai dumneavoastra stiti cate eforturi ati depus sa aveti un corp de invidiat. Astzi venim cu o propunere de nerefuzat: incercati sedintele de radiofrecventa!

De ce radiofrecventa?

Cu toate stim ca cel mai chinuitor lucru pentru femei a fost dintotdeauna slabitul. Ce-i drept, nici cu celulita sau cu vergeturile nu ne intelegem prea bine si mereu au reprezentat pentru noi cosmarul si dusmanul numarul 1.

Este cert faptul ca femeile au fost mereu preocupate de aspectul fizic. Clar acest fapt nu este unul de natura medicala dar este unul foarte suparator pentru reprezentantele sexului frumos. Mereu lucrurile inestetice vor fi o prioritate penru femei.

radiofrecventa

De-a lungul anilor, numeroase femei au recurs la metode chirurgicale de slabit, foarte dureroase si costisitoare. Este cazul sa luati in considerare tratamentul prin radiofrecventa. Aceasta metoda de remodelare corporala aduce rezultate foarte rapide, nedureroase. Efectul acestora este durabil si nu este nimic costisitor.

Ce zone pot fi tratate prin radiofrecventa?

In cadrul acestor sedinte de radiofrecventa se folosesc anumite unde electromagnetice care sunt transmise ca niste unde de radio frecventa. Ceea ce face ca acest proces sa fie atat de special este faptul ca undele actioneaza de la interior. Prin aceasta modalitate se refac structurile de colagen afectate.

Vergeturile sunt vizibil diminuate datorita undelor electromagnetice care au stimulat refacerea colagenului. Prin procedura de radiofrecventa va veti bucura de o redare a elasticitatii pielii si o fermitate crescuta a acesteia. De asemenea, radiofrecventa distruge celulita, diminuand considerabil aspectul de coaja de portocala.

In functie de zonele alese de catre dumneavoastra, acest tratament va avea ca rezultat o slabire locala eficienta. Indiferent de varsta sau sex, aceasta procedura de remodelare corporala va avea rezultate impresionante in diminuarea problemelor insestetice.

Exista contraidicatii pentru acest tratament?

Ca orice procedura de remodelare corporala, si radiofrecventa prezinta anumite contraindicatii ce impiedica anumite persoane sa nu poata apela la sedintele de radiofrecventa.

Cel maia desea, aceasta procedura nu poate fi urmata de cei care sufera de epilepsie, deficiente renale, boli de piele sau boli cardiace.

De asemenea, nici femeile care alapteaza, sunt insarcinate sau in perioada de menstruatie untalnesc un impediment in urmarea acestei proceduri. Pentru a va asigura ca puteti urma radiofrecventa, consultati un specialist.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare