Comunicate de Afaceri

De astazi, MedicpentruTine.ro comunica pe email prin White Image

“Serviciile si expertiza pe care White Image le ofera in termeni de securitate a datelor si proceduri de comunicare prin e-mail, ne-au convins ca aceasta colaborare va fi una in folosul utilizatorilor MedicpentruTine.ro si, in plus, o maniera de a promova bunele practici in domeniul online”, este de parere Daniela C. Nataletu, Project Manager MedicpentruTine.ro.

Utilizatorii MedicpentruTine.ro vor primi un newsletter saptamanal, in fiecare zi de marti, in care vor fi mentionate o parte dintre articolele si aplicatiile nou inserate sau actualizate de pe site. “Sectiunile editoriale vor fi imbogatite zilnic cu noi informatii. Scopul nostru nu este insa acela de a incarca casutele de e-mail ale abonatilor, ci de a le semnala noutatile din domeniul medical si de a le aduce la indemana informatii medicale, usor de accesat”, afirma Project Managerul proiectului.

Cei interesati au la dispozitie, pe site-ul MedicpentruTine.ro, un buton de abonare la acest newsletter.

Saptamana aceasta, MedicpentruTine.ro va propune noi articole despre ADHD, anxietatea de separare a copilului, psihologia familiei, urologie, noi metode de evaluare hepatica, rolul psihoterapeutului in terapie si numeroase alte noutati medicale. De asemenea, va fi continuata seria “Oferta toamnei pentru sanatatea noastra” si vor fi oferite noi informatii despre metodele de prim-ajutor.

Portalul MedicpentruTine.ro, lansat la 1 septembrie 2009, este menit sa aduca pacientul mai aproape de comunitatea medicala. Gandit ca un motor de cautare usor gestionabil, dupa criterii relevante pentru pacient, portalul permite promovarea activitatii medicale – sub toate formele sale - catre cei direct interesati. Structura portalului este dublata de o serie de aplicatii interactive, inovatoare pentru mediul online medical romanesc, sfaturi practice si articole, precum si informatii actuale privind studii si noi descoperiri in domeniu.
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 60 de milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.

White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa si este implicata in proiectele internationale din domeniu.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: MedicpentruTine.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare