Comunicate de Afaceri

De ce este o idee buna sa ii cumperi copilului tau o pereche de role

Copilul tau petrece mult timp pe tableta si ai vrea sa faca mai multa miscare? Sau poate chiar el s-a plictisit de jocuri pe calculator dar nu stii catre ce sport sa il indrepti? Daca vrei o optiune ieftina si usor de practicat, cu beneficii pentru sanatatea copilului, atunci ia in considerare achizitionarea unei perechi de role, sau chiar doua, una pentru tine si una pentru copil. Mersul pe role nu este solicitant nici pentru copii, nici pentru adulti, si va ofera ocazia de a petrece timp de calitate in natura, distrandu-va in timp ce faceti sport.

Iata si alte motive pentru care mersul pe role este o optiune buna pentru copii:

  1. O solutie simpla si distractiva la problema sedentarismului

O problema cunoscuta a zilelor noastre este ca cei mici sunt destul de solicitati de cursuri si teme, si foarte atrasi de jocurile pe tableta si calculator. Implicit, petrec mult timp in interior, sedentari si in pozitii inadecvate dezvoltarii lor fizice. De aceea, o idee buna de a face miscare este sa faca – sau sa faceti impreuna – o tura cu rolele prin parc.

Pentru a avea o experienta distractiva si in siguranta, copilului nu ii trebuie decat o pereche de role copii, si echipament de protectie (casca, genunchiere, cotiere, manusi).

  1. O optiune ieftina

Nu este nevoie sa investesti foarte mult intr-o pereche de role si in echipamentul de protectie. Asigura-te doar ca acestea sunt construite din materiale de calitate, ca toate elementele lor functioneaza corect, si ca se potrivesc dimensiunilor copilului.

Investitiile ulterioare nu sunt, de regula, necesare, ceea ce inseamna ca cel mic va putea folosi rolele fara probleme o perioada indelungata de timp.

  1. Este usor de invatat

Desigur, la inceput, copilului tau ii va fi putin dificil sa isi mentina echilibrul, insa cu ajutorul si incurajarile tale va invata rapid sa mearga pe role.

Daca tu insuti nu folosesti rolele, poti cere, de asemenea, ajutorul unei persoane mai experimentate, iar pentru invatarea diferitelor trucuri pe role puteti viziona video-uri online, sau puteti merge impreuna la un skate-park, unde cei cu mai multa experienta va pot oferi unele sfaturi.

  1. Are multiple beneficii pentru sanatate

Studiile au aratat ca mersul pe role intareste musculatura, creste anduranta, imbunatateste echilibrul si circulatia, precum si sanatatea psihica. Mai mult, mersul pe role reprezinta o mini-provocare pentru copilul tau, pentru ca necesita putere de concentrare, atentie, si perseverenta.

Per total, mersul pe role iti va ajuta copilul sa se dezvolte armonios, fara a depune foarte mult efort.

Nu uita sa il inveti pe copil si cateva reguli de baza inainte de prima plimbare independenta cu rolele:

-         sa isi verifice si curete rolele si echipamentul

-         sa nu foloseasca rolele pe terenuri foarte denivelate sau in zone foarte aglomerate

-         sa respecte regulile de circulatie

-         sa fie atent la pietoni si diferite obstacole

-         sa poarte intotdeauna casca.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare