Comunicate de Afaceri

De ce sa faci un test de coronavirus?

Fiindca suntem in plina pandemie si traim intr-un real si focar al coronavirusului (COVID – 19), masurile suplimentare pe care majoritatea oamenilor le iau nu sunt absolut deloc suprinzatoare, mai ales ca acest lucru depinde de sanatatea noastra. In acest sens, majoritatea persoanelor au grija sa se aprovizioneze constant cu numeroase produse destintae dezinfectarii, produse special create pentru distrugerea bacteriilor patogene. Vorbim despre produse precum:

  1. Spray-uri dezinfectate pentru maini;
  2. Geluri dezinfectate pentru maini;
  3. Sapunuri pentru maini.

Totodata, apare inevitabil si intrebarea: “Sunt oare eficiente aceste produse pentru eliminarea bacteriilor?” Ei bine, raspunsul vine chiar de la producatorii acetsor produse speciale, antibacteriene, care spun ca sunt printre singurele produse, care le pot tine departe de numeroasele microorganisme care ne afecteaza sanatatea, in ciuda faptului ca cel mai bun dezinfectant posibil la care avem acces cu usurinta in cea mai mare parte a zilei est eindiscutabil apa si sapunul. Insa, in situatiile in care nu suntem in imediate apropiere a unei surse de apa si sapun, putem opta cu toata increderea pentru produsele dezinfectate pentru maini, care se gasesc sub forma de spray-uri sau geluri. Sunt eficiente si omoara 90% din bacterii.

Pandemia se misca ca un val - unul care poate sa se prabuseasca inca asupra celor mai putin capabili sa faca fata. Dar COVID-19 este mult mai mult decat o criza de sanatate. Subliniind fiecare dintre tarile pe care le atinge, are potentialul de a crea crize sociale, economice si politice devastatoare, care vor lasa cicatrici profunde. Fiind agentia principala a ONU pentru impactul si recuperarea socio-economica, PNUD va oferi conducerea tehnica in recuperarea socio-economica a ONU, sprijinind rolul coordonatorilor rezidenti, echipele ONU lucrand ca unul dintre toate aspectele raspunsului.

Zeci dintre cele mai mari orase ale lumii sunt pustii, deoarece oamenii raman in interior, fie prin alegere, fie prin ordin guvernamental. In intreaga lume, magazine, teatre, restaurante si baruri se inchid.

Urmarile cauzate de virusul COVID-19

Aproximativ toate fabricile si companiile au fost inchise, iar acum strazile sunt goale, prin parcuri nu mai auzit niciun strigat sau raset de copil, toate acestea ca urmare a masurilor luate de catre autoritati, pentru a opri raspandirea coronavirusului si pentru a limita posibilele infectari. Astazi stam in case, izolati in speranta ca exista o urma de scapare din toata aceasta nebunie. Insa, izolarea acesta vine la pachet cu necesitatea realizarii unei curatenii generale, atat in casele noastre, cat si in mediul inconjurator.

De asemenea, fiecare persoana trebuie sa fie testata cu un test special, intitulat test covid-19, pe care il puteti achizitiona chiar si dumneavoastra. Achizitioneaza test coronavirus pentru sanatatea ta si a familiei tale. Poarta masca in orice loc si manusi de protectie, pentru a tine virusul la distanta.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare