Comunicate de Afaceri

De ce sa mergi la o consultatie ginecologica in mod regulat?

Ginecologia se ocupa cu tratarea afectiunilor si probleme ce tin de sexul feminin. In general, recomand ca orice femeie sa ia in serios importanta analizelor ginecologice pentru ca de acestea depind intreaga stare de sanatate a femeii.

Exista o serie de motive pentru care o femeie hotaraste sa se duca la un ginecolog.

Cele mai dese motive pe care le-am intalnit sunt: probleme ale menstruatiei, infertilitate, tulburari hormonale, infectii cu transmitere sexuala, etc. Pot sa te asigur ca atunci cand te duci sa iti faci o consultatie ginecologica la clinica Romgermed te afli pe cele mai bune maini, deoarece un medic specialist are cel putin 8 ani de formare.

Cand ar trebui sa iti faci prima consultatie ginecologica?

In primul rand este bine sa stii ca un medic specialist are capacitatea de a trata o fata sau o femeie de orice varsta.

Intotdeauna recomand ca mamele fetelor sa discute cu acestea sa isi faca prima consultatie ginecologica la varsta de 13 pana la 15 ani. Consider ca este bine ca orice fata sa aiba inceapa sa isi construiasca o relatie de incredere cu medicul ginecolog cat mai repede. In acest mod, fata va avea mai multa incredere sa discute pe viitor despre subiecte mai sensibile cum ar fi menstruatia, sexualitatea si asa mai departe.

consultatie ginecologica

Prin efectuarea unor analize ginecologice intr-un mod regulat, intreaga stare de sanatate a femeii va fi imbunatatita pe termen lung, pentru ca medicul poate sa ii ofere intotdeauna sfaturi utile legate de sanatatea acesteia.

Cand trebuie sa ai in vedere programarea pentru o consultatie ginecologica?

Exista anumite simptome care iti vor indica intotdeauna daca este cazul sa iti faci un set de analize ginecologice care iti vor spune ca este problema ce trebuie tratata. Exista o serie de simptome care iti indica cazul ca ai o problema ce trebuie tratata. Printre acestea tin sa va amintesc urmatoarele:

  • Sangerari in afara perioadei de menstruatiei;
  • Aparitia unor leziuni la nivelul organelor genitale;
  • Secretile genitale au inceput sa aiba un miros neobisnuit;
  • Si mancarimile si arsurile in zona organelor genitale iti pot indica necesitatea efectuarii unei consultatii ginecologice,
  • A inceput sa te doara zona bazinului si acest lucru nu are legatura cu menstruatia;
  • Atunci cand urinezi ai inceput sa simti o anumita senzatie de arsura.

In cazul in care ti-ai dat seama ca exista o problema ginecologica care trebuie tratata, iti recomand sa iti faci cu incredere o consultatie ginecologica la Clinica Medicala Romgermed care are o echipa profesionista care se va ocupa cu grija de cazul tau

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Cauta

Categorii populare