Comunicate de Afaceri

De ce viitorul fitness-ului este electric in Dubai

Antrenorul noastru personal de fitness Andrei Palamariu încearcă un nou concept de antrenament pentru slabit EMS Fitness Revolution in Dubai

„Nu este suficient timp”, este o scuză familiară pentru evitarea antrenamentelor, dar pentru cei care nu au timp, Get Fit EMS Fitness Revolution Dubai ar putea fi soluția pentru eforturile tale viitoare de fitness.

Este un antrenament personal bazat pe conceptul de stimulare electrică musculară (EMS). În antrenamentul regulat, mușchii sunt controlați de sistemul nervos central prin semnale electrice pentru a provoca contracția și, prin urmare, mișcarea.

În antrenamentul EMS, musculatura primește impulsuri electrice externe care determină mușchii să se contracte fără un semnal de la sistemul nervos central. În sesiunea de 20 de minute, puteți arde până la 500 de calorii și vă angajați într-o gamă mai largă de mușchi decât într-un antrenament tradițional (se spune că 98% dintre mușchi sunt angajați).

Și, pe deasupra, antrenorii personali Get Fit EMS Fitness Revolution Dubai vă pot antrena în confortul propriei case. Există o scuză pentru a nu acum?

Ședința necesită să purtați un costum special și brațe și curele de picior care sunt apoi conectate la mașina electrică. Umiditatea ajută la transmiterea curentului și a bilelor de cauciuc care vi se oferă pentru a reține absorbția curentului electric. Aspectul general este o reminiscență a RoboCop.

În mod normal, îmi împart antrenamentul în două secțiuni; 10 minute cardio și 10 minute rezistență a întregului corp. Cu toate acestea, sesiunile pot fi adaptate fiecărui individ. Decid puterea curentului pentru fiecare parte (scara merge de la 0 la 100), iar instructorul reglează utilajul în consecință. Ședința cardio implică exerciții precum sprintul la fața locului, sărituri de stele, sărituri de gheare și sărituri de sărituri.

Ședința de forță include lungi, ghemuțe, crunch-uri în picioare, scânduri și bucle pentru bicep. Poate că acest lucru nu poate suna prea provocator, dar, în realitate, te împingeți împotriva unei forțe invizibile. Prin dinții scrâșniți, alimentez exercițiile și sunt mereu lăsat să respir și să mă simt frumos și dureros până la sfârșitul celor 20 de minute. Nu există nici o îndoială că sesiunea mea se simte eficientă.

Acest nou regim de exercițiu de înaltă tehnologie coosta 99 AED pe sesiune. Puteți, totuși, să cumpărați grupuri de sesiuni care să fie ceva mai ieftine. Vezi preturile aici: EMS training Dubai price .

Andrei palamariu este un antrenor personal de succes. Urmăriți-l pe Instagram https://www.instagram.com/getfit_dubai/

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nick Zane

Comentarii

Cauta

Categorii populare