Comunicate de Afaceri

De este important sa alegi produse bio

Astazi, produsele cosmetice fac parte din viata noastra de zi cu zi, cu totii le folosim zilnic. Cine nu are sapun, creme sau machiaj acasa? Acestea sunt usor accesibile si avem un repertoriu larg de produse din care sa alegem. In cadrul acestei game largi de produse cosmetice, ati auzit probabil de o tendinta recenta numita „cosmetice naturale”, „ecologice” sau „organice”. Daca nu sunteti sigur despre ce este vorba sau sunteti interesat de subiect, cititi articolul.

In termeni generali, produsele cosmetice naturale sunt cele care sunt compuse in principal din ingrediente naturale sau de origine naturala. Aceasta formulare le confera multiple proprietati benefice pentru pielea noastra si pentru sanatatea noastra. Avand in vedere aceste avantaje, tot mai multi oameni opteaza pentru produse cosmetice naturale. Consultati lista noastra cu cele mai bune magazine cu produse bio din Romania.

Cel mai important

Cosmeticele naturale, fiind compuse in principal din ingrediente naturale, nu includ produse care ne pot dauna sanatatii si care fac parte din produsele cosmetice conventionale.

Productia de produse cosmetice naturale este strict reglementata, incercand sa respecte mediul cat mai mult posibil, pe langa promovarea productiei durabile.

Eficacitatea produselor cosmetice naturale la nivel estetic este comparabila si „chiar superioara” cu cea a produselor cosmetice conventionale. Trebuie sa fim atenti atunci cand cumparam produse care ne sunt vandute ca „naturale”, pentru ca nu toate sunt. Este convenabil sa verificati daca au certificatul corespunzator.

Cele mai bune produse / marci de machiaj natural: preferatele noastre

In continuare, va prezentam cele mai bune produse de machiaj natural disponibile pe piata, specificandu-le principalele caracteristici. Astfel, puteti compara si evalua care dintre ele ar putea fi mai bune pentru dvs. sau pentru dvs. In plus, sunt incluse produse cu caracteristici diferite (fonduri de ten, rujuri, corectori), astfel incat sa aveti o varietate mai mare atunci cand alegeti.

De multi ani, numele „bio” (biologic) pentru alimente ne este familiar. Alimentele ecologice provin din agricultura ecologica , si anume , care se straduieste sa resursele de reciclare, pentru a promova echilibrul ecologic , si biodiversitatea Conservati.

Cumparam alimente ecologice din diferite motive, cum ar fi ingrijorarea cu privire la efectele negative ale practicilor agricole asupra mediului, sanatatii si bunastarii animalelor. Dar poate ca principalul motiv este credinta pe scara larga ca alimentele organice sunt mai sigure, mai hranitoare si mai aromate decat cele conventionale.

Toate acestea sunt adevarate? Sunt alimentele organice cu adevarat mai bune pentru sanatatea ta mentala si fizica? Cum poti fi sigur ca ceea ce cumperi este intr-adevar organic? Astazi la Lidl va explicam beneficiile si caracteristicile alimentelor organice.

Ce beneficii va aduce „bio”?

Alimente fara reziduuri toxice din pesticide, antibiotice, ingrasaminte sintetice, conservanti sau aditivi.
Prin neutilizarea pesticidelor, acestea contribuie la imbunatatirea calitatii aerului.
Nu polueaza apele subterane si aterizeaza cu reziduuri chimice.
Ele respecta bunastarea animalelor: agricultura ecologica permite cresterea animalelor in libertate si respectarea ciclurilor lor.
Nu contin organisme modificate genetic.
Sunt produse de inalta calitate nutritionala:
Deoarece sunt alimente colectate in punctul lor optim de coacere si sunt intotdeauna alimente sezoniere, au mai multa aroma si calitate, o aroma si o culoare mai bune.
Acestea contin o cantitate mai mare de acizi grasi omega 3 si antioxidanti.
Acestea ofera sprijin fermelor si intreprinderilor locale.
Este un aliment ecologic, biologic sau organic la fel?
Utilizarea celor trei termeni este reglementata de lege.

Vezi si alte produse bio, naturale si eco pe Conde.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Dumitru Cristian

Comentarii

Cauta

Categorii populare