Comunicate de Afaceri

De la vindecarea uimitoare până la acțiunea subtilității vindecării

Se poate remarca că mulți oameni din București, chiar și persoane cu un psihic foarte stabil, au nevoie de  ajutorul unui cabinet psihoterapeut în Bucureşti. Cu cât acumularea nervoasă a unei persoane este mai dură, cu atât se poate dovedi mai fragilă. Insatisfacția pe termen lung, de zeci de ani, uneori se dovedește a fi nu mai puțin distructivă decât stresurile acute de pierdere, dezamăgire și boală. 

Temerile și complexele copilăriei pe termen scurt la adulții puternici, pot provoca probleme grave, chiar și atunci când se pare că totul a fost uitat de mult. Însă de cele mai multe ori, oamenii nu apelează întotdeauna la un psihoterapeut pentru ajutor. 

În alte cazuri, oamenii merg de la un terapeut la altul, de la un neuropatolog la altul, de la un specialist la alt specialist, sunt examinați în mod repetat, sunt diagnosticați sau nu li se găsește nimic, dar în toate cazurile pacienții suferă și își pierd speranța de a se mai însănătoși, deoarece nimeni nu-i poate ajuta.

Cum și de ce funcționează psihoterapia?

Faptul că toate bolile provin de la sistemul nervos, este recunoscut de aproape toată lumea. Însă faptul că psihicul controlează într-adevăr funcțiile fiziologice ale întregului organism, în realitate, pare multora foarte abstract. Dar acesta este un fapt real - impactul mental afectează fiziologia.  Aceasta este știința impactului mental asupra psihicului uman și, prin aceasta, asupra tuturor funcțiilor și sistemelor corpului. Este demn de remarcat faptul că, impactul mental asupra unei persoane poate fi nelimitat de puternic atât în ​​sens pozitiv, cât și negativ, deoarece un cuvânt poate ucide sau poate salva. Există chiar și o categorie specială de boli cauzate de un cuvânt rostit neglijent de un medic. În toate cazurile ai nevoie de un psihoterapeut în București și anume, Mihaela Dumitru.

Psihoterapia ajută întotdeauna?

Psihoterapeutul trebuie să poată influența psihicul uman în așa fel încât pacientul să se simtă mai ușurat. Impactul poate fi evident sau imperceptibil pentru pacient, dar ar trebui să știi că dacă, după ce vorbești cu medicul nu te simți mai bine, atunci acesta nu este un medic și cu atât mai mult, nu un psihoterapeut. 

Psihoterapeutul Mihaela Dumitru te poate ajuta întotdeauna. La o ședință de psihoterapie rezultatul depinde de personalitatea medicului și de personalitatea pacientului, de capacitatea sa de a percepe acțiunea medicală, de încrederea sa în medic. 

Se poate spune în siguranță că orice stare negativă, orice afecțiune umană de natură psihică, poate fi ameliorată semnificativ sau complet eliminată prin ședințe de psihoterapie la cabinetul de psihoterapie în București, Mihaela Dumitru. Pozitivitatea efectului tratamentului psihoterapeutic poate fi diferită: de la vindecarea uimitoare și ameliorarea durerii, până la acțiunea subtilității  vindecării manifestate după săptămâni și luni, mai mult sau mai puțin, dar întotdeauna vei putea fi vindecat.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare