Comunicate de Afaceri

Despre fise auto si actele necesare pentru obtinerea permisului

Cateva detalii despre fise auto

Aveti nevoie sa obtineti sau sa modificati permisul de conducere? Printre altele, aveti nevoie de o fisa medicala pentru un permis auto. Pentru fise auto recomandam centrul medical Romgermed.

Acest document poate fi eliberat doar de o clinica autorizata pentru a dovedi capacitatea noastra din punct de vedere medical si psihologic. Toate documentele necesare sunt descrise mai jos. Le veti gasi in acest articol cand vizitati clinica pentru a obtine sau schimba documentele necesare.

Acte necesare si detalii importante

Fisele medicale cu initialele medicului de familie sau certificatul medicului de familie, care dovedesc ca solicitantul este potrivit pentru conducere;
fise auto
O scrisoare medicala de la un medic specializat in diabet care arata daca solicitantul este potrivit pentru a conduce. Se adauga diagnosticul, tratamentul si sfatul medical.

Daca aveti probleme de vedere, este recomandat sa purtati o pereche de ochelari atunci cand vizitati un medic oftalmolog.

Cand este ideal sa iti schimbi permisul auto?

In unele cazuri, nu este necesara inregistrarea medicala pentru permisul de conducere. acestea sunt:

  • Daca licenta este furata;
  • Cand licenta este pierduta;
  • Cand titularul licentei este redenumit;
  • Daca licenta este deteriorata.

Formularul de licenta auto/fise auto este valabil la nivel national si este valabil 6 luni. Documentul include o serie de examene medicale care dovedesc starea de sanatate a individului, astfel incat se vor adauga urmatoarele informatii. Ai alte detalii importante aici: https://clinicaromgermed.ro/fise-si-avize-medicale-2/

Informatii personale: nume, prenume, resedinta, data nasterii;

  • Numarul de identificare si seria;
  • Rezultatele analizei medicale pe categorii specifice: medicina interna, oftalmologie, psihiatrie, neurologie, otolaringologie/orl, ortopedie.
  • Formulare gratuite gratuite si examene medicale necesare si avize psihologice furnizate clientilor!

Care este cel mai recomandat centru in care sa faci aceste examinari?

Daca doriti sa obtineti beneficiile analizei medicale necesare pentru obtinerea fisierelor auto/fise auto din timpul redus, puteti apela serviciul oferit de Romgermed, o clinica autorizata cu experienta vasta pe site si o echipa completa.

Dupa completarea formularului, veti obtine documentele medicale la cel mai favorabil pret pana la o jumatate de ora!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare