Comunicate de Afaceri

DoctorCunoscut.ro - cauta cei mai buni medici din Romania

Cu o baza de date de peste 20000 de doctori in aceste moment, grupati in functie de specializari si locatii, portalul isi propune sa devina prima sursa de informare in momentul in care orice roman va avea nevoie de referinte despre orice medic din Romania.

De acum inainte, orice pacient sau posibil pacient, nu va mai trebui sa consulte prietenii si cunoscutii inainte de vizita la un medic. Acum gaseste intr-un singur loc atat descrierile experientelor traite de altii cat si notele si informatii de contact.

Folosind paginile rezervate pentru profesiile de specialitate vizitatorii pot afla nu numai cum pot beneficia de serviciile medicilor, dar si cum ii pot contacta atunci cand situatia este grava si nu suporta amanare. Cei interesati pot afla pareri despre doctori direct de la cei care au fost sau sunt pacientii lor.

DoctorCunoscut.RO reprezinta o solutie rapida a problemelor dvs.

\"Ideea portalului s-a ivit in momentul in care am avut o problema medicala si nu am stiut cui sa cer referinte despre un doctor sau altul. Fiind un om care petrece mult timp in fata calculatorului, primul impuls a fost sa caut ceva informatii pe internet.
Am ramas profund dezamagit. Aceasta nisa este prea putin dezvoltata in momentul de fata la noi in tara. Si asa a aparut DoctorCunoscut.RO; din dorinta de a oferi informatii relevante\", a declarat Dinu Zabrauteanu, managerul portalului.

\"Importanta clasificarilor este benefica si din punctul de vedere al doctorului. Acesta in cele din urma poate sa-si corecteze eventualele greseli sau sa-si imbunatateasca atitudinea fata de pacienti\", a mai precizat acesta.

Vizitatorii portalului au posibilitatea sa dea note si sa scrie comentarii despre doctorii la care au fost astfel incat clasarea medicilor sa fie una corecta si transparenta fata de publicul larg. Dar pentru a deveni o adevarata comunitate, DoctorCunoscut.RO are nevoie de cat mai multe pareri.

De aceea, printr-o interfata foarte prietenoasa, utilizatorilor le este necesar mai putin de 1 minut pentru a adauga un doctor nou in baza de date si a-l nota.

DoctorCunoscut.RO doreste a fi unul dintre primele portaluri din Romania pe domeniul sanatate si cere sprijinul vizitatorilor pentru a completa, corecta si adauga noi medici pe platforma creata, iar odata cu acestia, comentarii si note aferente lor astfel incat sa poata fi creata o clasificare cat mai realistica.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: DoctorCunoscut.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare