Comunicate de Afaceri

Epilare definitiva la tine acasa

Dar cum aceasta este si foarte ocupata, a aparut un aparat care permite eliminarea definitiva a firelor de par nedorite in deplina siguranta in confortul propriei locuinte. Nu numai ca nu trebuie sa inseram in program vizitele la salon, dar este si mult mai ieftin, sigur si foarte usor de folosit.
Si ca o noutate absoluta, acum pot fi tratate aproape toate zonele corpului: picioare, brate, axila, linia bikinilor, spate, piept si chiar fata.
Cum functioneaza? Firul de par (melanina din acesta) absoarbe lumina emisa de aparat si o transforma in caldura, distrugand astfel firul de par de la radacina. Cu cat exista mai multa melanina in firul de par (este mai inchis la culoare) cu atat procesul de eliminare a parului este mai eficient. Prin urmare, aparatul actioneaza asupra radacinii firului de par fara a afecta zona inconjuratoare.
Ce are nou acest aparat? In primul rand zona tratata cu un singur flash este mai mare, protectia suplimentara cu care este prevazut, posibilitatea de a trata si zona fetei si mai ales numarul foarte mare de flash-uri al unui cartus: 30 000.
Imagineaza-ti cum ar fi sa ai in permanenta o piele fina, fara grija epilarii. Aparatul de epilare definitiva IPL Hair Remover poate face ca visul sa devina realitate.
Acum e momentul sa incepi! Profita de oferta speciala de pe www.luxbeauty.ro!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Beauty One

Comentarii

Cauta

Categorii populare