Comunicate de Afaceri

Epilarea definitiva a devenit din ce in ce mai solicitata

Tehnicile de infrumusetare s-au dezvoltat destul d emult in ultima perioada, iar femeile sunt cele care experimenteaza tot felul de tratamente sau metode prin care elimina elementele nedorite din imaginea proprie. Epilarea face parte din ritualul de infrumusetarea al fiecarei femei, iar metodele prin care aceasta se face sunt numeroase. Un trend a devenit cel cu epilarea definitiva avand un rezultat de durata, scutind timpul dedicat acestui proces si contribuind la aspectul catifelat si ingrijit al pielii.

Alegerea salonului de infrumusetarea pentru o astfel de tehnica poate fi o provocare, avand in vedere faptul ca aparatura trebuie sa fie una profesionala, potrivita fiecarui tip de piele. Acest proces presupune un anumit numar de sedinte pentru a avea rezultate vizibile. Zonele de pe corp sunt diferite, iar unele pot solicita mai multe sedinte, medicul fiind cel care va spune sigur cate sedinte de epilare sunt necesare in functie de fiecare persoana.

Standarul pentru epilare este undeva la 6 saptamani, firul de par fiind consituit in trei faze, iar pentru eliminarea acestuia este nevoie de un ritm al sedintelor bine organizat. Un avantaj al acestei metode de epilare cu laser pe laga faptul ca ne scapa de chinul si timpul petrecut la cosmetica, este certitudinea ca vom elimina firele de par de sub piele care nu pot fi indepartate sub o alta forma.

Intretinerea este necesara daca optam pentru aceasta tehnica de epilare, deoarece dupa finalizarea sedintelor, in fiecare an trebuie sa ne prezentam la salon pentru o verificare si o sedinta de mentinere a pielii catifelate si fara fire de par. Caldura emisa de aparatura folosita este absorbita de catre foliculul pilos, fara a afecta in vreun fel pielea sau a provoca arsuri.

Multe saloane de cosmetica ofera astfel de servicii, insa trebuie sa ne asiguram de experienta tehnicienilor si de calitatea produselor folosite pentru a avea un rezultat satisfacator. Exista posibilitatea achizitionarii unui aparat de epilare definitiva pe care il putem folosi acasa, insa trebuie sa avem cunostinte despre utilizarea acestuia, fara a dauna in vreun fel corpului nostru. Picioarele fine ale unei femei sunt principala preocupare a acestora, indiferent de anotimp, cautand in permanenta cele mai bune solutii pentru un aspect de invidiat de fiecare data cand isi face aparitia in societate. Mai multe informatii despre preferintele femeilor, puteti gasi aici.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare