Comunicate de Afaceri

Filtrele cu osmoza inversa prezente pe Clack.ro purifica apa de baut

La Clack.ro, aceste filtre de apa cu osmoza inversa sunt performante si cele mai moderne metode de purificare a apei, dupa cum puteti vedea accesand acest link: https://www.clack.ro/filtre-statii-apa-osmoza-inversa/, iar particularitatile lor inseamna un adevarat tratament pentru apa de la robinet. Filtrele se monteaza pe circuitul de apa, inainte de robinet, pentru ca efectele acestuia sa se resimta in proprietatile apei care vine pe baterie.

Aparatele de filtrat cu osmoza inversa pe care Clack.ro le prezinta: care sunt variantele?

Aparatele de filtrat cu osmoza inversa sunt in numar de 3, pe Clack.ro, asemanarile si diferentele acestora fiind infatisate in ceea ce urmeaza:

· Filtrul standard are debitul de 7-8 litri/ ora si dispune de 5 trepte de filtrare

· Filtrul de apa cu osmoza inversa standard la care i se adauga o lampa UV reprezinta o varianta imbunatatita; in 6 trepte de filtrare

· Lampa UV este componenta principala a unui sterilizator UV, asadar varianta aceasta imbunatatita este, de fapt, 2 in 1 (filtru si sterilizator)

· Lampa UV sterilizeaza toate microorganismele care au supravietuit prelucrarii apei pe tot parcursul pana sa ajunga in acest filtru

· Varianta imbunatatita cu un cartus de remineralizare (filtrarea prin osmoza inversa indeparteaza 99% si din mineralele care exista in apa, facand o filtrare uniforma si a mineralelor care nu se afla in apa in mod natural, dar si acelora care sunt in apa in mod natural

· Acest cartus adaugat la filtrul cu osmoza inversa are rolul de a separa mineralele si de a lasa sa ramana in proportii optime mineralele potrivite

· Toate cele 3 variante sunt prevazute cu un recipient de stocare a apei reziduale (apa care colecteaza impuritatile pe perioada filtrarii)

· Clack.ro prezinta si recipiente separate, mai mari in volum fata de cele montate in mod implicit

Filtrul cu osmoza inversa de pe Clack.ro foloseste fenomenul fizic cu un maxim de eficienta

Definitia osmozei este legata in totalitate de un fenomen fizic prin care 2 parti de lichid sunt puse in legatura printr-o membrana semi-permeabila, membrana la nivelul careia are loc echilibrarea concentratiei de ioni dintre cele doua parti. Osmoza nu poate oferi apa filtrata, ci mai degraba poate aduce ioni unei ape curate.

Asadar, s-a luat in considerare inversarea fenomenului, astfel incat o parte de apa sa devina plina de ioni (apa reziduala), iar cealalta parte de apa sa devina curata (apa filtrata, care va ajunge la chiuveta pentru a fi consumata).

Osmoza inversa reprezinta pentru specialistii de la Clack.ro o actiune eficienta de filtrare a apei, si tocmai de aceea pe Clack.ro se promoveaza filtrele de apa cu osmoza inversa.

Clack.ro este site-ul de prezentare al sistemelor produse de Clack International Solutions. Acest producator poate fi apelat la numarul 0749.661.835, sau poate fi contactat pe e-mail la adresa office@clack.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Daniela Barbu

Comentarii

Cauta

Categorii populare