Comunicate de Afaceri

Gastroenterologie – vezi ce trebuie sa stii despre aceasta investigatie

Informatii de baza despre ce inseamna sectia de gastroenterologie

Gastroenterologia este o specialitate medicala specializata in prevenirea, depistarea, diagnosticarea si tratamentul bolilor stomacului, esofagului, duodenului, colonului, intestinului subtire, ficatului, vezicii biliare si pancreasului.

Din pacate, persoanele cu probleme gastro-intestinale evita adesea sa se prezinte la un medic si prefera sa mearga la farmacie pentru a primi medicamente pentru ameliorarea problemelor lor, dar aceasta este o solutie de moment, care nu va rezolva proble reala. In aceste cazuri, este foarte important ca pacientii sa mearga la un gastroenterolog pentru a primi tratamente eficiente care le pot rezolva simptomele sau problemele.

Medicii Romgermed sar in ajutorul tau

Bolile pe care le puteti trata cu ajutorul unui gastroenterolog includ: hepatita, boala de reflux gastroesofagian, gastrita, esofagita, ciroza, sindrom de colon iritabil, ulcer, pancreatita, constipatie, steatoza hepatica etc.
gastroenterologie
Pentru a face un diagnostic precis, gastroenterologul de la sectia de gastroenterologie Romgermed poate recomanda alte teste, cum ar fi teste de laborator, ultrasunete, endoscopie si RMN.

La Centrul Medical Romgermed, puteti cere unui medic cu experienta sa trateze bolile digestive. Serviciile noastre includ consultarea profesionala pentru pacientii cu boli cronice, evaluarea periodica si prescriptiile de tratament, ecografia abdominala si endoscopia digestiva (superioara si inferioara).

Nu trebuie sa ignori simptomele ingrijoratoare!

Nu ignorati semnele ingrijoratoare pe care vi le trimite sistemul digestiv si stabiliti o programare pentru o consultatie de gastroenterologie la Romgermed!

Orice boli ale tractului digestiv (esofag, stomac, duoden, jejun, ileon, colon si glandele adiacente: vezica biliara si ficatul pancreasului) pot fi investigate, diagnosticate si tratate profesional de catre echipa noastra de medici.

Apeleaza la clinica medicala Romgermed din Bucuresti ca sa beneficiezi de cele mai bune serviicii si de cei mai instruiti medici! Oferim servicii la standarde inalte, servicii medicale de top.

Intra pe site pentru mai multe detalii si investigheaza gama noastra de servicii medicale.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare