Comunicate de Afaceri

Gel antibacterian pentru maini Higeen

Sănătatea noastră și a celordragi contează și ne preocupă. La fel și momentele petrecute împreună. Dar nu mereu suntem înpreajma unui săpun și a unei surse de apă pentru a nespăla pe mâini. Cea mai simplă si gură soluție la îndemâna noastră este un gel antibacterian  maini. Piața ne oferă atât de multe opțiuni înacest sens încât decizia de a alege un astfel de produs devine covârșitor are astfel încât devenim sceptici în ceea ce privește calitatea. HiGeen, cu o experiență de apoape cinci decade înaceastă industrie, și un nume de răsunet atât pe piața europeană cât și mondială, ne vine însă în ajutor cu un gel antibacterian pentru mâini într-o paletă miresmatică foarte variată, diferită de ceea ce găsim în magazine.

Fără apă și săpun, doar cu ajutorul gelului antibacterian pentru mâini HiGeen, vom distruge până la 99% din microbi: bacterii, fungi și chiar virusuri, reușind în același timp să ne menținem mâinile hidratate și fine, datorită granulelor cu vitamine și glicerină din compoziția acestuia.

Într-un ambalaj eco și user friendly, ușor de folositori unde datorită celor două posibilități cantitative, 110 respectiv 50 de mililitri, gelul antibacterian pentru mâini HiGeen,cu o formula bazată pe alcooletilic, inamicul microbilor, și îmbogățită cu ingrediente naturale pentru protecția mâinilor, ne  stă la dispoziție într-o largă gamă de mirosuri făcute să ne alinte și simțurile, nu doar mâinile: trandafiri, fructe roșii, kiwi, iasomie și multe altele.

Un produs de nădejde pe care ne putem baza oricând pentru a ne păstra mâinile curate și sănătatea intactă, șirevoluționar prin grijao ferită pielii, gelul antibacterian pentru mâini HiGeen, nu artrebui să lipsească din casele și gențile noastreo riunde am merge.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Promovare Seo

Comentarii

Cauta

Categorii populare