Comunicate de Afaceri

Goldenseal, antibiotic natural valoros

recunoasterii de catre lumea medicala a proprietaților sale curative extraordinare, planta Goldenseal a fost recoltata masiv, in secolul al XIX-lea, ajungand chiar sa fie in pericol de disparitie. Produsul Goldenseal de la Secom® are un spectru larg de actiune, fiind considerat un puternic antibiotic natural, datorita componentelor sale bioactive unice, extrase din radacina plantei Goldenseal: alcaloizi izochinolinici (berberine, hidrastine, canadine), biotina, uleiuri volatile, rezine, inozitol, vitamine A, C, E, minerale si fitosteroli.

Produsul natural Goldenseal de la Secom® este recomandat ca un puternic antibiotic natural, datorita rolului sau antiinfectios viral, bacterian, fungic si parazitar, reducand patrunderea agentilor patogeni in tesuturi, prin actiunea eficienta a componentelor sale bioactive. Ajuta la protejarea tuturor mucoaselor organismului si la reducerea inflamatiilor insotite sau nu de secretie abundenta (faringita, laringita, gingivita, amigdalita, gastrita, etc.).
Pe langa rolul sau adjuvant in tratarea racelii si a gripei, Goldenseal este recomandat si in sindromul oboselii cronice, infectii cu Herpex simplex, papilomatoza (HPV), sifilis, tricomoniaza, clamidioza, gonoree, vaginita, candidoza, infectii cu Helicobacter pylori, toxiinfectii alimentare, TBC si pneumonie.

Berberina, din compoziția produsului natural Goldenseal de la Secom®, este un alcaloid izochinolinic, cu numeroase efecte benefice: actiune antiinfectioasa, antiinflamatoare și imunostimulatoare. Sunt recunoscute proprietatile sale adjuvante in terapiile antitumorale, datorita actiunii distructive asupra telomerazei, enzima ce are rolul de a favoriza diviziunea anormala a celulelor tumorale, detectata in peste 85% dintre cazurile de tumori canceroase.
Biotina, cunoscuta si sub denumirea de vitamina B7 sau B8, face parte din grupa vitaminelor B si are rol esential in protejarea mucoaselor organismului si in metabolismul proteinelor, al lipidelor si al glucidelor. Biotina ajuta si la metabolizarea glucozei, ameliorand simptomele in diferite tipuri de diabet. S-a remarcat de asemenea faptul ca deficitul de biotina in organism conduce la scaderea imunitatii, la aparitia starilor de oboseala si la un aspect imbatranit al pielii si parului.
Uleiurile volatile extrase din radacina plantei Goldenseal au efect antiseptic si antiinflamator, actionand sinergic cu celelalte componente bioactive pentru asigurarea nivelului optim de sanatate a organismului.
Toate mineralele (calciu, fosfor, potasiu, mangan) si vitaminele (A, B, C, E) din compozitia produsului natural Goldenseal ajuta la detoxifierea organismului si la imbunatatirea functiilor ficatului, splinei, pancreasului si vezicii biliare.
Fitosterolii, lipide din structura plantei Goldenseal, au efect benefic in tratamentul complementar al alergiilor si al bolilor infecțioase cu Herpes simplex, Helicobacter pylori si bacilul Koch.
Goldenseal face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Goldenseal este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Secom

Comentarii

Cauta

Categorii populare