Comunicate de Afaceri

În sală sau acasă?

Să mergi la sală înseamnă că ai o varietate aparate și echipamente la dispoziție, precum si de clase speciale (aerobic, taebo, zumba, TRX, etc) . Vei vedea cum inspirația transpiră de la oamenii din jurul tău și vei avea ocazia să înveți exerciții noi , urmărindu-i pe ceilalți și întrebându-l pe antrenor. În plus, în sală ai parte de mai multă varietate decât ai acasă.

Dacă mergi la sală, ai grijă să-ți planifici antrenamentele dinainte să ajungi acolo.De asemenea, programează-ți orele în funcție de momentele mai puțin aglomerate, ca să poți avea acces mai ușor la echipamentele dorite și să ai spațiu. Și nu uita să iei cu tine, de fiecare dată, apă și prosop.

Dacă preferi să faci mișcare acasă, și aici poți avea un program de exerciții progresiv și echilibrat. Practic, ai la dispoziție DVD-uri sau înregistrări online și tot felul de alte opțiuni high-tech pentru toate tipurile de fitness. După câteva încercări și erori, vei ști care ți se potrivesc și îți aduc provocări în sensul bun al cuvântului. Ai grijă să variezi antrenamentele, nu te limita la unul sau două.

Varietatea este ingredientul ce condimentează activitatea ta fizică, așa că fă mereu ceva diferit.
Să faci exerciții fizice la domiciliu înseamnă să poți purta orice ți se pare confortabil, fără să te preocupe ceea ce cred alții. Și apoi, mai există un avantaj – dacă ești acasă, ești în sala ta. Multă lume se confruntă cu o teamă e a merge la sală deoarece nu știu ce exerciții să facă si s-ar simți prost. Este o teamă cu care se confruntă majoritatea persoanelor care se hotărăsc să facă mișcare.

În concluzie, acasă , la sală sau în aer liber, cel mai important este să faci mișcare. Asta îți va îmbunătăți starea de sănătate și va merita efortul.
Găseste ceea ce ți se potrivește și ține-te de asta. Răsplata va fi imediată și, cu cât ești mai consecvent, cu atât îți va fi mai bine.

Tine-ți corpul la respect. Îndatâ ce ajunge să ți se pară ușor, să o schimbare pentru a continua să-i oferi provocări și să te bucuri de beneficii.

Daca vrei sa fii informat despre mai multe metode prin care poti duce o viata activa si sanatoasa, te invit pe siteul meu: http://www.ralucamihaela.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare