Comunicate de Afaceri

Incaltamintea de bebelusi: Pantofioriveseli.ro prezinta modele decupate, ideale pentru vara

Parintii care vor sa le cumpere piticilor o pereche de incaltaminte de inalta calitate (pe care o gasiti aici: https://www.pantofioriveseli.ro/incaltaminte-bebelusi/), care sa nu se deterioreze dupa cateva purtari, isi pot indrepta atentia catre colectia pusa la dispozitie de Pantofioriveseli.ro, intrucat aceasta contine un numar mare de modele, atat pentru baietei, cat si pentru fetite.

Incaltamintea pentru bebelusi de la Pantofioriveseli.ro se achizitioneaza simplu si rapid, pe site, si are culori specifice pentru fetite si baietei: modelele bleumarin sau maro sunt pentru baietei, iar cele galbene, roz sau corai sunt pentru fetite.

Pantofii pentru bebelusi prezentati in colectia de vara sunt realizati din piele naturala

Pantofii pentru bebelusi prezentati in colectia de vara a acestui magazin se disting fata de restul articolelor existente pe piata prin cateva aspecte esentiale. Printre elementele caracteristice incaltamintei de bebelusi de la Pantofioriveseli.ro se numara si urmatoarele:

· Designul anatomic - datorita designului raportat la forma picioruselor de bebelusi, cei mici nu vor intampina probleme la mers. Dimpotriva, acestia se vor bucura de un grad inalt de confort pe parcursul intregii purtari si vor putea pasi ca si cum ar fi desculti

· Materialele folosite la fabricare - incaltamintea pentru bebelusi comercializata de Pantofioriveseli.ro este realizata, cu exceptia talpii care ia contact cu solul, din piele naturala, ceea ce inseamna ca inclusiv interiorul are la baza acest material. De asemenea, in locurile in care pot aparea rani, interiorul incaltamintei pentru bebelusi prezinta o captuseala bine executata. Talpa care ia contact cu solul este realizata dintr-un material moale, flexibil, care in aceeasi masura este si rezistent

· Greutatea pantofilor pentru bebelusi este foarte mica - in colectia prezentata de Pantofioriveseli.ro exista modele a caror greutate este de numai 225 de grame

· Sistemele de inchidere/deschidere, pentru a facilita procesul incaltarii sau al descaltarii, sunt prevazute cu barete cu arici

Incaltamintea pentru bebelusi furnizata de Pantofioriveseli.ro este fabricata atat de Livie&Luca, cat si de Bobux, doua mari branduri, care si-au castigat reputatia la nivel mondial. Articolele din colectia de vara se adreseaza bebelusilor cu varsta cuprinsa intre cateva luni si 24 de luni.

Incaltamintea pentru bebelusi: cum se poate intra in posesia ei?

Incaltamintea pentru bebelusi furnizata de Pantofioriveseli.ro, pentru a fi achizitionata, nu trebuie sa va deplasati la vreun magazin situat intr-un punct fix, dat fiind faptul ca aceasta se poate cumpara prin intermediul unei comenzi online.

Comanda online se plaseaza pe site-ul Pantofioriveseli.ro de la orice dispozitiv conectat la internet si presupune doar completarea unor campuri cu date referitoare la adresa livrarii si modul de plata pentru care optati.

Un reprezentant Pantofioriveseli.ro va poate oferi toate informatiile necesare cu privire la incaltamintea pentru bebelusi si comenzi, la numarul de telefon 0745.155.189 sau 1730.155189.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Daniela Barbu

Comentarii

Cauta

Categorii populare