Comunicate de Afaceri

Informatii complete despre procedura de endoscopie de la Romgermed

Endoscopie – detalii generale

Endoscopie este o procedura de examinare medicala in care medicul poate explora mai usor interiorul primei parti a esofagului, stomacului si intestinului subtire. Acest tip de interventie este posibil datorita instrumentelor foarte subtiri si flexibile.

Datorita acestor abilitati de modelare, odata introdus in gura, dispozitivul poate fi mutat cu usurinta din exteriorul spre interiorul corpului. De fapt, instrumentul este un dispozitiv optic numit endoscop.

Ce ar trebui sa faci inainte de aceasta analiza?

Inainte de endoscopie, medicul dumneavoastra va va pune cateva intrebari despre sanatatea dumneavoastra si daca aveti alte boli. Alergiile la diferite medicamente, bolile de inima, dependenta de insulina, cancerul si sarcina sunt cateva afectiuni medicale care trebuie raportate medicului inainte de a efectua aceasta investigatie. Aceste informatii ii vor ajuta pe medici sa ia decizii cu privire la masurile de precautie care trebuie luate pentru a efectua testul in siguranta.

Ce ar trebui sa faci inainte de aceasta analiza?

Inainte de endoscopie, medicul dumneavoastra va va pune cateva intrebari despre sanatatea dumneavoastra si daca aveti alte boli. Alergiile la diferite medicamente, bolile de inima, dependenta de insulina, cancerul si sarcina sunt cateva afectiuni medicale care trebuie raportate medicului inainte de a efectua aceasta investigatie.
endoscopie
Aceste informatii ii vor ajuta pe medici sa ia decizii cu privire la masurile de precautie care trebuie luate pentru a efectua testul in siguranta.

Cat de importanta este procedura de endoscopie?

Orice endoscopie joaca un rol foarte important in domeniul medical. Cand vine vorba de sanatatea stomacului, esofagului sau duodenului, este unul dintre cele mai eficiente studii de acest tip.

Atunci cand medicii cred ca exista o problema medicala, este necesar sa se investigheze imaginea clara care poate oferi aceste zone. Daca aceste probleme nu sunt tratate mult timp, ele se vor agrava.

De aceea este necesar sa acordati atentie acestui tip de program. Trebuie sa puneti intotdeauna sanatatea pe primul loc.

Te-am facut curios?

Vino la Clinica Medicala Romgermed si discuta cu un specialist competent pentru a efectua endoscopie. Va asteptam pe Calea Plevnei. 137 C, Bucuresti, Sector 6.

De fapt, puteti trimite si un email cu informatiile pe care doriti sa le cunoasteti la office@clinicaromgermed.ro, iar echipa noastra de experti va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Nu uitati de numarul de telefon 021.311.00.75 sau 021.311.00.72 pentru a stabili o programare pentru orice tip de sondaj sau analiza.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare