Comunicate de Afaceri

Informatii utile despre esofagita de reflux

Aceasta afectiune nu tine cont de varsta, fiind intalnita atat la cei tineri, cat si la cei mai in varsta. Esofagita de reflux poate fi depasita daca simtiti ca aveti eructatii, varsaturi, greata, dificultati la inghitire, arsuri in capul pieptului sau dureri abdominale. In cazul in care simtiti ca aceste simptome persista o perioada mai lunga adresati-va medicului specialist in vederea unor analize amanuntite.

Aceasta afectiune mai este cunoscuta si sub numele de reflux gastroesofagian sau BRGE. Diagnosticul poate fi stabilit de medicul specialist dupa o simpla consultatie, in urma careia va stabili un tratament de cel putin doua saptamani bazat pe medicamente care vor regla aciditatea din stomac. In cazul in care tratamentul nu isi face efectul dorit, se poate merge mai departe cu investigatii in care se va descoperi cum se poate trata mai corect afectiunea. In cazurile cele mai grave se poate ajunge chiar si la interventia chirurgicala. Totusi, pana la acest pas se fac analizele clasice, in care se urmareste hemoleucograma pentru a urmari daca exista o infectie in corp, dar si o radiografie cu bariu pentru a vedea eventuale modificari ale esofagului sau a stomacului. Bineinteles, se mai pot face endoscopii superioare digestive in scop diagnostic sau terapeut.

In functie de cauzele esofagitei de reflux, medicul va poate recomanda mai multe tipuri de tratament. Se poate ajunge chiar si la interventia chirurgicala atunci cand tratamentul medicamentos nu isi face efectul dorit. Totusi, inainte de a prescrie un tratament, medicul se asigura ca afectiunea nu are alt caracter si nu exista caracter alergic, care sa reiasa in urma hemoleucogramei. In concluzie, nu lasati aceste probleme sa creasca si incercati sa le rezolvati din timp pentru a preveni afectiuni mai grave.

Aflati si mai multe, mai ales despre o noua metoda personalizata de tratament, metoda Balanica:
http://www.doctorbalanica.ro/studiu-de-caz-hipertensiune-arteriala-adenom-de-prostata-esofagita-de-reflux/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare