Comunicate de Afaceri

Inhalosedarea capata amploare in randul parintilor clujeni

Inhalosedarea este o procedura care se realizeaza cu protoxid de azot, un gaz ne-toxic, care actioneaza rapid si care se elimina singur din organism dupa intreruperea administrarii. Pacientul nu va mai simti stres sau frica, iar datorita beneficiilor sale, aceasta metoda este recomandata si pacientilor cu hipertensiune arteriala, angina sau cu istoric medical legat de atacuri de cord. „Foarte multi parinti vin in cabinetul nostru si marturisesc ca se confrunta cu probleme serioase atunci cand trebuie sa ii aduca pe cei mici la stomatolog. Sunt copii care plang doar cand vad sau aud instrumentele folosite de dentisti, in ciuda mediului prietenos, a jucariilor sau a jocurilor de rol pe care le folosim pentru a crea o experienta cat mai placuta. Un numar din ce in ce mai mare de parinti s-au convins ca inhalosedarea este o metoda 100% sigura si opteaza pentru o astfel de metoda atunci cand celor mici trebuie sa li se faca o interventie de care le e frica, dar fara de care sanatatea lor orala ar fi pusa in pericol” declara dr. Anamaria Boldizsar, manager la Clinica ANAdent.

Cabinetul de stomatologie ANAdent se numara printre putinele cabinete din judetul Cluj care au adoptat metoda inhalosedarii cu protoxid de azot. Acesta in combinatie cu oxigenul determina un efect calmant asupra pacientului, care astfel nu va mai simti nici teama de interventie si nici durere, gazul avand si proprietati usor analgezice.”Dupa ce medicul stomatolog termina interventia se intrerupe administrarea protoxidului de azot si se administreza pentru cateva minute oxigen, pentru a se elimina din organism substanta inhalata” adauga dr. Anamaria Boldizsar.

Echipa de specialisti de la Clinica ANADent folosesc cu succes inhalosedarea atat la adulti, dar mai ales la copii. Cu ajutorul inhalosedarii orice interventie sau tratament nu mai provoaca niciun fel de durere fizica si automat va disparea si frica de stomatolog pe care majoritatea copiilor o au. Oricate eforturi se depun din partea parintilor si stomatologilor de cele mai multe ori este greu ca micutii sa se obisnuiasca cu tratamentele dentare, ei tot se vor speria de durere, insa datorita inhalosedarii, vor fi mult mai relaxati, iar vizita la medicul dentist se poate transforma chiar intr-o experienta placuta.

Cabinetul ANAdent a fost infiintat in anul 2003 in Cluj-Napoca si ofera servicii complete de diagnostic si tratament in domeniul stomatologiei generale si pediatrice, ortodontiei, chirurgiei oro-dentare, implantologiei dentare, profilaxiei, radiologiei, proteticii si cosmeticii dentare.

Pentru detalii suplimentare:
Dr. Anamaria Boldizsar
Manager ANAdent
Tel: 0264 536 945
E-mail: anamaria.boldizsar@gmail.com
www.ana-dent.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare