Comunicate de Afaceri

Inovatie in tratamentele ortodontice la Cluj

Creșterea interesului pentru tratamentele ortodontice, atat din partea tinerilor cat și din partea adulților, dar și reticența pe care aceștia o prezinta vis-a-vis de aparatele metalice clasice, a determinat cabinetul Pașc Dental sa ofere pieței clujene o noua inovație in materie de ortodonție. Clear Aligner este o metoda de tratament destinata preponderent adulților, pentru corectarea anomaliilor dentare ușoare și este reprezentata de o serie de forme rezistente de plastic, realizate dintr-o rașina biocompatibila și aproape invizibila ochiului. “Nu mai este nicio noutate faptul ca oamenii iși doresc o dantura impecabila, indiferent de varsta.

Exista insa foarte multe persoane care se tem de un tratament ortodontic tradițional din cauza aparențelor: dupa o anumita varsta, apar tot mai multe evenimente importante in viața cotidiana iar modul in care ne prezentam este foarte important. In practica noastra intalnim tot mai mulți pacienti care au reticente in apela la un tratament ortodontic tradițional, mult prea vizibil și cu o durata de cațiva ani iar de aceea, aceștia ajung sa renunțe la ideea de a-și mai corecta dantura, in detrimentul aparențelor de moment”, declara Dr. Daniela Pașc, manager la Pașc Dental. “Clear Aligner are la baza aceleași principii de funcționare ca și aparatele ortodontice tradiționale: acționeaza pe baza presiunii asupra dinților pentru a-i aduce, treptat, in poziția ideala, in conformitate cu planul tde tratament trasat de medic. Diferența majora este ca nimeni nu va sesiza trecerea printr-un tratament de corectare a danturii, iar pacientul poate observa progresul lunar, o data cu tranziția de la o forma ortodontica la alta. Mai mult decat atat, el nu va suferi iritații bucale și nu i se vor impune restricții alimentare: aparatul este foarte confortabil, aproape invizibil, și se poate curața foarte ușor in orice moment al zilei”, adauga Dr. Daniela Pașc.
Acest tratament reprezinta o inovație prin gradul de confort pe care il ofera pacientului, pastrand același grad de eficiența precum aparatele clasice in corectarea anomaliilor dentare usoare. Este vorba despre un plan de tratament care se bazeaza pe realizarea unor gutiere rezistente din plastic, personalizate pentru fiecare pacient, ce se aplica pe suprafața dinților.

Cu o experiența de peste 20 de ani in domeniul stomatologiei dentare, cabinetul Pașc Dental ofera o gama completa de tratamente și servicii personalizate pentru fiecare nevoie. Legatura dintre cabinet și pacient este foarte importanta pentru oferirea celei mai bune consultații, astfel Pașc Dental surprinde foarte bine relația de incredere medic-pacient.
Pentru detalii suplimentare:

Dr. Daniela Pașc Sonia Schiau
Manager D’Avantage Consult
Pașc Dental Tel: 0264 402 726
Tel: 0753 655 228 E-mail:sonia.schiau@davantage.ro
www.pascdental.ro www.davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare