Comunicate de Afaceri

Invata sa te dai pe skateboard simplu si rapid

Ti-ar placea sa te dai cu skateboard-ul, dar nu stii de unde sa incepi? Afla din articolul de mai jos cateva sfaturi care te vor ajuta sa inveti rapid tot ce ai de facut. Cu siguranta nu vei deveni un expert deocamdata, dar macar e un bun inceput.

Iata, asadar, fara alte introduceri, care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmezi daca vrei sa inveti sa te deplasezi cu un skateboard:

1. Nu uita niciodata echipamentul de protectie (mai ales la inceput)

Tocmai pentru ca nu stapanesti foarte bine acest sport, nu ar trebui sa te urci pe placa fara a fi dotat cu casca de protectie, genunchiere, cotiere, si protectii pentru palme si incheieturi. Evident, nu ar strica sa iti mentii obiceiul de a purta astfel de accesorii si dupa ce vei fi devenit mai experimentat.

2. Exerseaza pe iarba sau pe covor

Pentru ca nu ai inca abilitatea de a-ti mentine echilibrul pe placa, cel mai bine ar fi ca mai intai sa exersezi urcatul si coboratul de pe placa, precum si pozitia in timpul mersului, pe o suprafata mai putin dura decat asfaltul, indiferent ca e vorba de covorul din living sau iarba din curte.

Odata ce iti vei face o idee cu privire la ce ai de facut, poti iesi cu placa si pe un teren adecvat. Insa nu te gandi la parcurile sau locurile amenajate unde sa incerci cateva trick-uri. Ramai, pentru moment, tot pe teren drept.

3. Invata sa te deplasezi

Acum, ca ai ajuns pe un teren mai potrivit, poti incepe sa exersezi si modul in care te deplasezi cu placa. Pentru a-ti fi mai usor, gandeste-te ca pur si simplu mergi, doar ca ai un picior pe pamant si unul pe skateboard. Asadar, nu impinge prea tare cu piciorul de pe sol pentru a-ti putea controla mai bine miscarile.

De asemenea, este indicat sa eviti impingerile scurte si dese, ci sa incerci mai degraba o deplasare mai lina si mai lunga.

4. Invata sa franezi

In acest punct este posibil sa iti dai seama de complexitatea miscarilor pe care trebuie sa le stapanesti, insa cu suficient exercitiu vei trece si de acest hop. Asadar, foloseste-te de piciorul din spate pentru a frana. Incearca sa iti cobori incet piciorul pe sol pentru a reduce viteza ori pentru a te opri de tot. Odata ce vei stapani aceasta miscare vei capata mai multa incredere in tine, stiind ca te poti opri oricand este nevoie.

5. Lasa elementele de spectacol pentru atunci cand vei deveni profesionist

Trebuie sa fii constient de faptul ca te poti accidenta destul de urat daca nu iti cunosti si respecti limitele. Chiar daca tu te consideri experimentat, cel mai indicat este sa lasi schemele pe mai tarziu si sa te concentrezi in schimb de stapanirea miscarilor de baza.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare