Comunicate de Afaceri

Invinge celulita cu ajutorul produselor Bruno Vassari!

Studiile arata ca celulita afecteaza 90% dintre femei, cauzele aparitiei inesteticului aspect de “coaja de portocala” al pielii fiind multiple: factori ereditari, stilul de viata defectuos (alimentatia, fumatul, sedentarismul) etc.
Care este Solutia? Este dovedit stiintific ca cele mai eficiente tratamente corporale pentru slabire si combaterea celulitei sunt cele pe baza de alge marine. Acestea actioneaza asupra tesutului adipos eliminandu-l, stimuleaza circulatia si refacerea tesuturilor, lasand o piele intinsa, ferma si tonifiata.
Acum poti beneficia de efectele spectaculoase ale produselor profesionale Bruno Vassari in confortul propriei locuinte. Tratamentul recomandat de specialisti incepe cu Thermo Active Cream, crema nelipsita din tratamentele de slabire si anticelulitice profesionale care stimuleaza circulatia sanguina si creste temperatura epidermei. In plus, aceasta pregateste pielea pentru o absortie obtima a substantelor active continute de gelul anticelulitic Celluli Firm.
Datorita continutului bagat in alge marine, gelul Celluli Firm diminueaza retentia de apa, imbunatateste circulatia si favorizeaza eliminarea toxinelor, fiind ajutorul perfect in lupta impotriva celulitei si grasimii localizate.
In Luna Femeii www.luxbeauty.ro iti pune la dispozitie cele mai eficiente produse Bruno Vassari impotriva celulitei la un pret special. Bucura-te de o piele frumoasa si de o silueta de invidiat cu cele mai apreciate produse profesionale!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Beauty One

Comentarii

Cauta

Categorii populare