Comunicate de Afaceri

Marirea sanilor - intre mit si adevar

Marirea sanilor este una dintre cele mai des intalnite operatii estetice in ziua de azi. Femeile vor sa aiba un bust mai voluminos, mai senzual si o forma mai apetisanta si mai ferma a sanilor, asa cum sunt cele mai celebre femei din industria show-businessului. Tehnica si tehnologia chirugicala au evoluat foarte mult, astfel incat acum operatiile estetice sunt mult mai usor de realizat pentru medic si mai usor de suportat pentru pacienti, iar recuperarea este mult mai putin dramatica.

<h2>Ce este marirea sanilor si cui se adreseaza</h2>

Marirea sanilor este o operatie chirurgicala ce are ca scop augmentarea sanilor sau modificarea formei acestora, pentru a imbunatati aspectul bustului. Se adreseaza femeilor care doresc sa-si mareasca sanii, sa-si sculpteze forma sau sa-si reconstruiasca sanii ca urmare a unei interventii mutilatoare la nivelul sanilor sau a unor traume fizice.

<h2>Mituri despre marirea sanilor: alaptarea si cancerul la san</h2>

Exista controverse in ceea ce priveste legatura dintre marirea sanilor cu implanturi siliconice si aparitia cancerului la san. In trecut, erau vehiculate zvonuri care presupuneau ca implanturile de silicon ar cauza cancerul, insa nici macar in prezent nu s-a dovedit adevarul acestei controverse. Studiile realizate in acest sens nu au gasit nicio legatura intre implanturile siliconice si cancerul la san.

O alta controversa referitoare la marirea sanilor si care nu este deloc favorabila acestei proceduri chirurgicale este legata de alaptare. Se presupune ca implanturile ar dauna alaptarii, insa lucrurile nu stau deloc asa. Implanturile cu silicon de marire a sanilor se introduc sub muschii pectorali sau intre muschi si glandele mamare, astfel incat nu afecteaza deloc buna functionare a glandelor mamare.

Important este ca, inainte de a lua in considerare orice informatie disponibila online despre aceasta interventie chirurgicala, sa incerci sa te informezi din mai multe surse. Apoi vei putea sa comunici cu medicul tau chirurg si vei fi pregatita sa ii pui toate intrebarile de care ai nevoie pentru ca tu sa fii cu totul si cu totul lamurita in legatura cu tot ceea ce te asteapta la operatie si dupa.

Cu toate acestea, daca doresti sa ai parte de o operatie estetica de marire a sanilor cu implanturi mamare cu silicon atunic Dr. Jecan, specialist in chirurgia estetica si reconstructiva, reprezinta cea mai buna alegere, iar rezultatele obtinute vor fi unele peste asteptari. Aici poti accesa mai multe detalii: http://www.drjecan.ro/chirurgie-estetica/implante-de-silicon/.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cristi00

Comentarii

Cauta

Categorii populare