Comunicate de Afaceri

Masaj drenaj limfatic picioare – Reda frumusetea picioarelor

Conform metodei procedurii, tehnica de masaj drenaj limfatic picioare, se imparte in:

  • Masaj manual - necesita forta maestrului si abilitatile sale.
  • Tehnica hardware - prevede utilizarea diferitelor dispozitive. Printre ele se numara un echipament special, electrozi sau vase speciale pentru a crea un vid.

Masaj drenaj limfatic picioare cu aparate

In functie de dispozitive, masajul de drenaj limfatic cu aparatul este impartit in terapie sub presiune, drenaj cu microcurent si procedura in vid. Eficienta tuturor tipurilor va fi imediat vizibila, deoarece fiecare tip de masaj drenaj limfatic picioare actioneaza asupra  metabolismului din celule si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

In plus, aceasta procedura permite eliminarea vanatailor, accelerarea regenerarii celulelor, reducerea umflaturilor si eliminarea excesului de lichid intercelular. Un alt avantaj al masajului drenaj limfatic picioare este eficacitatea sa in cazul varicelor. Aceasta procedura trateaza problemele cu vasele de sange, imbunatateste  tonusul si amelioreaza oboseala la nivelul picioarelor.

Deoarece acest tip de masaj are un efect specific asupra organismului, nu este recomandat sa faci acasa masaj drenaj limfatic picioare, fara o pregatire adecvata. De asemenea, trebuie retinut faptul ca unui copil sub varsta de 1 an, ii este interzisa efectuarea unei astfel de proceduri.

Inainte de a face masaj drenaj limfatic picioare, trebuie sa te familiarizezi cu trei niveluri ale unei astfel de proceduri: superficial, proiectiv si profund. Prima optiune afecteaza in mod ideal pielea, a doua are un efect bun asupra fluxului sanguin, iar a treia are proprietati vindecatoare.

Masaj drenaj limfatic picioare manual

Tehnica masajului manual de drenaj limfatic al picioarelor, abdomenului sau a altor parti ale corpului implica masarea zonelor cu probleme timp de cel putin o ora. Cerintele hardware pot varia in functie de dispozitivele utilizate. Iti poti imbunatati starea, poti intineri picioarele sau poti doar sa te relaxezi, beneficiind de placere atat in ​​sala de masaj, cat si acasa.  Tehnica de masaj limfatic picioare permite utilizarea dispozitivelor manuale pentru a creste eficacitatea sesiunilor. Masajele de mana vor fi excelente ajutoare in calea atingerii obiectivului. In cele din urma tineretea, frumusetea si formele picioarelor vor reveni.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare