Comunicate de Afaceri

Medisprof lanseaza prima cafenea medicala online

Clinica Medisprof din Cluj Napoca a lansat in luna aprilie a acestui an prima cafenea medicala din comunitatea online romaneasca. Cafeneaua este o sectiune speciala a blogului oficial al clinicii si reprezinta locul de discutii online, in cadrul caruia orice persoana poate interactiona in timp real cu personalul calificat al echipei Medisprof.

Cafeneaua Medisprof este accesibila la adresa http://medisprof.wordpress.com si este deschisa in fiecare zi de vineri, in intervalul orar 9.00-20.00, timp in care, atat cadrele medicale specializate, cat si membrii ai departamentului juridico-administrativ, stau la dispozitia pacientilor cu raspunsuri, sugestii si sfaturi din domeniul medical. „Initiativa lansarii acestui proiect s-a datorat dorintei de a veni in intampinarea nevoilor pacientilor, dar si a oricaror persoane ce cauta indrumare si informatii cu privire la diferite aspecte medicale: de la intrebari si sfaturi legate de starea de sanatate, consultatii, tratamente sau diagnostic, pana la chestiuni de ordin administrativ sau legal” afirma managerul clinicii Medisprof, dr. Carolina Udrea.

Cafeneaua virtuala functioneaza in baza unui program fix, afisat si updatat in permanenta pe blogul clinicii, fiecare specialist avand la dispozitie o ora pentru a raspunde solicitarilor. Pentru stabilirea unei bune relatii comunicationale cu pacientii, dar si in scopul imbunatatirii continue a serviciilor clinicii, cafeneaua Medisprof este, totodata, un program a carui menire secundara este de a identifica parerile, ideile sau sugestiile pacientilor cu referire la activitatea si serviciile medicale oferite.

Opiniile avizate ale medicilor specialisti in oncologie, nutritie-dietetica, psihologie, medicina muncii, medicina de familie, precum si cele ale juristului si asistentului manager al clinicii Medisprof pot fi consultate in timp real de orice persoana interesata, care doreste sa afle mai multe informatii. „Prin aceasta cafenea online ne propunem sa consolidam relatia medic-pacient, fiind totodata o modalitate de comunicare ce va permite o interactiune mai rapida si eficienta, in conditiile in care o mare parte din persoane se documenteaza cu privire la domeniul medical de pe internet” a concluzionat Dr. Carolina Udrea, managerul clinicii Medisprof. Echipa medicala subliniaza insa ca sfaturile si sugestiile oferite au un scop exclusiv informativ si educativ, acestea neputand substitui o consultatie directa efectuata de un doctor specialist sau un diagnostic bazat pe o serie de analize medicale concrete.

Clinica Medisprof a fost infiintata in anul 2003 in Cluj Napoca, unul dintre principalele sale obiective pe parcursul dezvoltarii fiind sprijinirea si imbunatatirea retelei medicale oncologice din Romania. Pe langa sectia de oncologie, clinica Medisprof pune la dispozitia pacientilor si servicii de medicina de familie, medicina muncii, analize laborator, psihologie clinica si nutritie-dietetica.Dr. Carolina Udrea
Director Executiv – Clinica Medisprof
office@medisprof.ro
www.medisprof.ro
0264.439.270
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare