Comunicate de Afaceri

Metode simple de trecere de la laptele matern la Hipp lapte praf – scurt ghid pentru părinţi

În primele luni de viaţă bebelușii au nevoie de lapte matern care are proprietăţi unice  esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor si care contine toţi nutrienţii de care corpul lor în creştere are nevoie. După ce bebeluşii se mai măresc, laptele matern poate fi înlocuit cu Hipp lapte praf, o alegere delicată pentru mămici, având în vedere schimbarea pe care o fac în alimentația bebelușilor.

Primii paşi pentru trecerea facilă de la lapte matern la lapte praf Hipp

Trecerea de la lapte matern la lapte praf este destul de dificilă pentru mămică, însă nu şi pentru copil care nu va avea nicio problemă şi se va adapta extrem de uşor la laptele praf care este la fel de delicios şi de hrănitor.

Pentru început, trebuie aleasă formula corectă de lapte praf pentru bebeluşi, în funcţie de vârsta lor, de lapte de trecere, cu sau fără lactoză, în funcţie de recomandările medicului pediatru. Există lapte praf Humana de început, de continuare, dar şi lapte praf special şi lapte praf hipoalergenic, pentru copiii care au probleme cu alergiile.

După ce este aleasă corect formula de lapte praf, mămicile trebuie să cunoască tot ceea ce este necesar şi să respecte atât paşii, cât şi cantităţile recomandate pentru preparare. Cu puţină apă specială pentru copii, fiartă şi răcită şi cu puţin lapte praf, formula este gata în câteva minute. Se începe cu administrarea unor cantităţi mici de lapte praf, pentru a observa reacţiile bebeluşului şi mai ales ale sistemului lor digestiv. Dozele administrate vor fi mărite până când părinţii şi medicul pediatru vor observa că laptele nou introdus este pe placul copilului.

Cert este că laptele praf Hipp este recomandat de medicii pediatri din întreaga lume, pentru că este uşor de digerat, are în componenţă doar elemente organice, bio, care suplinesc toate nevoile nutriţionale ale copiilor.

Materialele folosite pentru administrarea laptelui praf au o importanţă deosebită pentru trecerea de la laptele matern la laptele praf

Este foarte important şi modul în care este administrat laptele praf, ce biberoane folosesc părinţii, cum le sterilizează, cât de mare este orificiul tetinei, astfel încât copiii să se adapteze foarte uşor la suptul din biberon. Cu cât trecerea este mai uşoară de la un tip de lapte la altul, cu atât copiii se vor bucura de o creştere şi o dezvoltare mai armonioasă.

Orice schimbare a formulei de lapte praf trebuie făcută treptat, niciodată cu un biberon întreg administrat, pentru a se putea urmări în mod corect reacţiile bebeluşilor. De asemenea, părinţii trebuie să fie foarte atenţi la instrucțiunile de preparare pentru că laptele praf preparat mai „slab” sau mai “bogat” în formulă nu este indicat pentru sănătatea copiilor.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare