Comunicate de Afaceri

Noi oferte de ventuze din silicon pentru masaj, de la Ventussa.wordpress.com

Pentru siguranta celor care le utilizeaza, la Ventussa.Wordpress.com nu se gasesc de cumparat si ventuze din sticla, magazinul preferand sa ofere mai multe produse dedicate masajului. Cum cele din sticla sunt facute si pentru alte afectiuni, ventuzele din silicon reusesc sa pastreze si ele din efecte (asa cum este tratarea racelii), doar ca la un nivel mai scazut. Insa, cum acestea nu au margini ascutite si nici nu au cum sa se sparga, sunt mai sigure pentru utilizare si pot sa fie folosite atat in cabinetul unui specialist, cat si acasa, de catre client.
Printre beneficiile masajul cu ventuze se poate numara si tratarea racelii, asa cum am spus, desi acesta nu este avantajul principal. Masajul este un mod ideal de a te relaxa si a elimina oboseala. Acesta dentensioneaza organismul si aparatul muscular, elimina durerile de cap si are efecte pozitive si asupra circulatiei sangelui. Poate sa fie utilizat si de cei care se simt stresati, de persoanele care isi doresc sa adoarma mai usor, de cei care au probleme de circulatie sau dureri de cap. Este un remediu traditional excelent si lipsit de riscuri si acum poate sa fie folosit in orice casa, gratie produselor de la https://ventussa.wordpress.com.
Atentie totusi, pentru ca fiecare tip de ventuze se utilizeaza in conformitate cu instuctiunile sale si doar pentru o anumita parte a corpului. Astfel, ventuzele mari, cu diametrul de 7 cm sunt destinate corpului si picioarelor, cele de 5.5 cm sunt pentru gat si maini, iar cele mici, de 3.5 cm sunt ventuze pentru masajul facial. Mai mult decat atat, exista si ventuze pentru ochi, cu diametrul de 1.5 cm si ventuze pentru masajul anticelulitic. Fiecare categorie se regaseste si in oferta Ventussa.wordpress.com, impreuna cu alte produse dedicate masajului si impreuna cu ventuzele, pentru a se obtine rezultate cat mai bune.
Si chiar daca benficiile descrise sunt numeroase, ventuzele pentru masaj nu ar trebui sa fie folosite decat intr-un mod responsabil. In primul rand, daca tehnica aplicarii este prelungita, pielea se poate invineti. Exista si cateva contraindicatii, persoanele care sufera de boli cardiace nu ar trebui masate in jurul inimii, iar utilizarea este interzisa celor care sufera de anumite afectiuni ale pielii. Cu alte cuvinte, puteti cumpara cu incredere de la https://ventussa.wordpress.com, dar inainte de a utiliza ventuzele din silicon pentru masaj, apelati la ajutorul unui specialist pentru a invata sa le folositi in completa siguranta si bucurati-va de ele la adevarata lor valoare.
Ne puteti gasi pe siteul https://ventussa.wordpress.com/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: CleanFeet

Comentarii

Cauta

Categorii populare