Comunicate de Afaceri

Nu renunta la miscare si sanatate. Practica un sport de la tine de acasa

In urma izolarii determinate de pandemia de Covid-19, dar nu numai, partea de servicii online  din Romania s-a dezvoltat foarte puternic in ultimele luni.

Tot mai multi antrenori de fitness si/sau alte sport incearca sa se reorganizeze astfel incat sa-si poata desfasura activitatea online.

Exemple de succes in acest sens sunt la tot pasul: antrenori de fitness, de karate, yoga, pialtes sau orice sport ar putea fi facut indoor sau care nu necesita infrastructura de niciun fel.

Acum ca se apropie si iarna, iar temperaturile scad tot mai mult pe zi ce trece, cu atat mai greu ne este sa ramanem seriosi in activitatea sportiva in care suntem implicati.

Ideea da a face toate lucrurile necesare (dus, imbracat, iesit pe strada, sportul in sine, schimbat, intors acasa dus) pentru a te deplasa la locatia respectiva de multe ori ne descurajeaza.

Ceea ce intr-un fel este de inteles, ca este un efort suplimentar pentru care nu ai intotdeauna disponibilate, dar nu este de inteles pentru cei care tin la sanatatea personala.

O foate buna optiune in special pentru sezonul rece dar nu nu numai, o reprezinta studiourile de Yoga, Pilates sau Barre, care si ele s-au mutat in mediul online.

Majoritatea studiourilor au doua tipuri principale de antrenamente:

  • Clase inregistrate pe care le poti urmari oricand ai tu timp;
  • Clase LIVE conform unui program anterior stabilit.

Indiferent de optiuni ambele variante pot fi practica din confortul propriei case fara a mai fi necesara deplasarea la o alta locatie.

Astfel numai pierzi, bani, timp si energie pe transportul dus-intors, dar nu duci nici o viata de sedentar 100%.

Investind mai putini bani sit imp intr-un astfel de demers o sa abordezi de fiecare data lucrurile cu alta energie si disponibiltiate.

Te vei putea bucura si beneficia la maximum activitatile la care participi.

Unele dintre studio-uri sunt foarte bine organizate, si au structurat cursurile de yoga, barre sau pilates pe diferite niveluri de dificultate.

Combinand exercitii din mai multe stiluri, astfel de cursuri sunt excelente pentru a mentine tonusull in perioada iernii.

Nu mai sta pe ganduri si apuca-te sa faci miscare cat de des iti permite programul. Mai usor decat sport online, nu exista. Asa ca nu ai scuze.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare