Comunicate de Afaceri

Obtine o piele mai tanara si mai frumoasa cu ajutorul vitaminei C !

Care sunt beneficiile aplicarii vitaminei C direct pe piele?

Ca antioxidant natural, vitamina C poate ajuta la apararea impotriva radicalilor liberi - particulele care se gasesc in poluare, fum si raze UV, care dauneaza pielii; Stimuleaza productia de colagen, care este cruciala pentru tenul cu aspect tanar si reduce petele maro si pigmentare. 

Pentru ce fel de ten este indicata Vitamina C?

Vitamina C are proprietati antiinflamatoare puternice, facandu-l un ingredient ideal  daca va luptati cu acnee sau rozacee, insa  functioneaza pentru toate tipurile de piele si toata lumea ar trebui sa ia in considerare utilizarea locala pentru a mentine un ten sanatos si sanatos.

Cand ar trebui folosita vitamina C?

Este indicat sa incepeti sa utilizati un ser de vitamina C inca de la inceputul anilor 20. Cand vine vorba de a preveni deteriorarea tenului datorata razelor soarelui, vitamina C nu poate proteja ca un SPF, dar poate ajuta la minimizarea daunelor vizibile.

Cum alegem cele mai bune produse cu vitamina C?

Vitamina C este prezenta pe piata intr-o gama variata de produse, forme si concetratii. Cu toate acestea, nu fiecare produs este potrivit pentru fiecare tip de piele, asa ca merita sa  consultati  un dermatolog pentru a determina ce concentratie ar trebui sa utilizati si daca ar trebui sa fie utilizate si  alte creme sau seruri alaturi de acesta pentru a imbunatati in continuare pielea.

Cand cumparati un ser, alegeti sticle mai intunecate - vitamina C este foarte sensibila si adesea inactivata prin expunerea la lumina. Produsele de cea mai buna calitate vin in sticle intunecate, pentru a-si mentine potenta. Mai multe detalii despre obiceiurile femeilor de ingrijire, gasiti  pe acest site.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare