Comunicate de Afaceri

Operatia estetica la urechi prezentata pe Drjecan.ro este usoara si de preferat

Numita otoplastie, aceasta operatie estetica se recomanda copiilor, pentru a inlatura orice risc de stigmatizare sociala, de izolare a lor pe baza aspectului fizic neplacut. La fel de bine, si adultii pot beneficia de aceasta in orice etapa a vietii. Dr. Jecan incadreaza aceasta procedura intr-un interval de timp de 45-90 de minute, asadar suficient de scurt incat dupa maxim 8 zile de la operatie, pacientul poate sa se limiteze doar in a purta o banda elastica in jurul urechilor. Puteti vedea oferta de servicii de la Dr. Jecan aici: https://www.drjecan.ro/chirurgie-estetica/chirurgia-estetica-a-urechilor/, pe site-ul oficial.

Otoplastia prestata de Drjecan.ro implica minime masuri post-operatorii si riscuri mici de complicatii

Otoplastia, adica aceasta operatie estetica, nu implica o grija exagerata din partea pacientului, si nici un factor de teama in legatura cu eventualele reactii adverse si complicatii care sa apara dupa operatie. Totusi, iata care sunt aspectele de care pacientii sau parintii pacientilor trebuie sa tina cont:

· Se stabileste diagnosticul si componenta urechii care solicita corectie chirurgicala, printr-un dialog constructiv medic-pacient

· Corectia poate fi aplicata in principiu numai la o ureche, pentru a o adapta celeilalte, dar daca este cazul, intr-un interval dublu de timp care nu va depasi 90 de minute se vor face corectii la ambele urechi

· Copiii intre 4 si 10 ani vor fi anesteziati general, ca masura de siguranta

· Adultii vor fi anesteziati local, la care se adauga o medicatie intravenoasa

· Dupa operatie, se va purta o banda elastica care va strange usor pentru o perioada de pana la 8 zile

· Dupa cele 8 zile, se va purta inca 10-15 zile doar pe timpul noptii, pentru o marja de siguranta

· Pot aparea mici infectii locale sau hematoame, care insa pot fi tinute usor sub control

· Firele se suprima in ziua a 7-a din intervalul post-operator


Operatiile estetice la urechi Drjecan.ro sunt de dificultate mica, dar au implicatii pozitive mari

Dr. Jecan este un medic chirurg care a efectuat extraordinar de multe operatii estetice la urechi. Asadar, pentru dansul, aceasta va parea o procedura (relativ) simpla, care pentru pacient, insa, va avea efecte mari: brusc, aspectul fizic la nivelul intregii fete va fi schimbat, increderea in sine va creste, va fi mai usor acceptat in societate si asa mai departe.

Procedurile de otoplastie se potrivesc in special copiilor, care au cartilajele moi, in formare, si chiar si corecturile altfel anevoioase, la varsta aceasta se fac extrem de usor. De aceea, otoplastia este recomandata puternic micutilor care au urechile usor deformate sau indepartate prea mult de cap.

La oricare dintre numerele 0732.424.242 ori 0725.950.054 se poate apela pentru programarile la Dr.Radu Jecan la Metropolitan Hospital. La numarul de telefon 021.410.1615 se poate apela Centrul Medical Apolo, unde activeaza acest reputat medic chirurg. De asemenea, dansul poate fi contactat si prin e-mail, la adresele contact@drjecan.ro sau radujecan@yahoo.com.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ana Maria Raceanu

Comentarii

Cauta

Categorii populare