Comunicate de Afaceri

Operatiile estetice – necesitate sau dependenta?

Oamenii sunt preocupati in pemanenta de modul cum arata, insa cea mai mare parte a celor care apeleaza la astfel de interventii sunt femeile, care in permanenta sunt interesate de noile tendinte in infrumusetare. Prima oara cand a aparut conceptul de chirurgie estetica a fost in perioada razboiului, cand acesta era o necesitate si nu un moft.

In chirugia estetica nu trebuie sa exageram. In momentul in care au avut loc anumite interventii asupra aspectului noastru este recomandat sa se discute in prealabil cu un specialist atunci cand dorim sa facem anumite retusuri sau chiar imbunatatiri semnificative. Buzele sunt cele mai solicitate cand vine vorba de operatii estetice. Femeile isi doresc sa aiba cele mai senzuale si atragatoare forme, iar in unele situatii, aceasta dorinta de a arata foarte bine este dusa la extrem, moment in care se creaza o dependenta fata de aceste servicii.

Implanturile mamare sunt si ele cele mai cautate operatii estetice, urmate de rinoplastie si liposuctie. Fiecare dintre aceste proceduri au rolul de a ne face sa ne simtim bine in propria piele, mandrii de felul cum aratam si ajuta la imbuntatirea apectului fizic cu ajutorul unui specialist in domeniu. Este adevarat, aceasta industrie a chirurgiei estetice a avut si momente in care vedetele au ajuns la extrema, iar rezultatele au descurajat persoanele care se gandeau la aceasta solutie, de aceea, moderatia este cheia.

Nu trebuie sa schimbam aspectul unor anumite pari ale corpului, doar pentru ca ne-am plictisit sau ne dorim ceva nemaiintalnit. Operatiile estetice sunt la fel ca si cele normale, perioada de refacere este la fel, iar riscurile sunt comunicate de specialistul in domeniu. Tehnologia a avansat destul de mult, iar posibilitatile de a avea ceea ce ne dorim au crescut destul de mult, de aceea o femeie este capabila sa incerce cat mai multe lucruri, in dorinta de a avea satisfactia dorita. Aspectul fizic conteaza, chiar daca mai sunt pareri care neaga acest lucru, un model online este constient de importanta imaginii sale.

Atunci cand necesitatea interventiilor chirurgicale este vizibila, atunci pacientul este cel care trebuie sa ia decizia, fiind justificata de problemele p care acesta le intampina. Rezultatul obtinut este cel care sporeste increderea in persoana respectiva, de cele mai multe ori operatiile estetice joaca un rol pshologic in viata noastra, iar inevitabil, simtim nevoia de a retraii acel sentment de multumire, apeland din nou la o astfel de interventie. Mentinerea unui echilibru intre necesitate si dependenta nu este uaor, insa cu ajutorul unui specialist, care va recomanda o astfel de interventie numaidaca este necesar sau este bine argumentata, explicand riscurile si avantajele acesteia.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare