Comunicate de Afaceri

Primul simpozion oncologic interactiv la Cluj

Asociatia medicala Medisprof organizeaza un eveniment medical de exceptie: primul simpozion cu titlul “Abordarea multidisciplinara in cancer. Noi modalitati de tratament”. Acesta se adreseaza, in premiera, cadrelor medicale din diverse domenii, subliniind astfel caracterul interdisciplinar al evenimentului cat si interesul deosebit aratat fata de noile modalitati de tratament in cancer. Simpozionul are loc la Cluj Napoca, in data de 9 decembrie 2011, la Coratim Events Hall.

Simpozionul “Abordarea multidisciplinara in cancer. Noi modalitati de tratament” debuteaza cu desfasurarea si prezentarea lucrarilor. In cadrul sesiunilor plenare, participantii vor putea urmari tranzitia interdisciplinara a unor afectiuni si aspecte manageriale in tratamentul acestora.“ Simpozionul va arata astfel importanta colaborarii intre diversele specialitati medicale in ceea ce priveste noile modalitati de tratament ale cancerului in 2011 si se adreseaza atat medicilor cu experienta in tratamentul cancerului cat si medicilor rezidenti” declara dr. Adrian Udrea, membru al consiliului director Asociatia Medisprof. Temele abordate in acest context trateaza aspecte legate de carcinomul bronho-pulmonar, cancerul mamar, cancerul gastric operabil, cancerul de colon sau camerele implantabile in oncologie.

Sunt asteptati sa participe medici din specialitatile oncologie, pneumoftiziologie, ginecologie, gastroenterologie, dermatologie, urologie sau chirurgie generala. Valoarea evenimentului este cu atat mai semnificativa cu cat vor fi prezenti invitati de renume din specializarile amintite anterior, din lumea medicala romaneasca. Prin urmare, numarul de participanti estimat de organizatori este in jur de 250 de persoane. “ Avand in vedere ca este primul simpozion oncologic organizat de Asociatia Medisprof, am dorit sa asiguram participarea gratuita pentru toate cadrele medicale: medici primari, specialisti sau rezidenti” adauga dr. Adrian Udrea, comitetul director Asociatia Medisprof. Caracterul interactiv al simpozionului este dat si de transpunerea traditionalului “stand de prezentare” al sponsorilor intr-o metoda noua, mai moderna: video-wall-uri, plasme mobile si ecrane de proiectie. Prin urmare, experienta participantilor cat si a sponsorilor, va sedimenta metode de comunicare moderne si o noua abordare in modalitatea de transmitere a informatiilor, in cadrul acestor evenimente stiintifice a lumii medicale. Simpozionul “Abordarea multidisciplinara in cancer. Noi modalitati de tratament”, organizat la Cluj Napoca, atesta un interes deosebit in directia dezvoltarii profesionale a cadrelor medicale, temele abordate in cadrul acestuia vizand un numar ridicat de specializari.

Asociatia Medicala Medisprof a fost infiintata in 2011. Cateva dintre misiunile si valorile adoptate de asociatie sunt: promovarea si sustinerea unor politici de depistare precoce a cancerului si de reducere a factorilor de risc la care este expusa populatia, promovarea si sustinerea retelei medicale oncologice, prin sprijinirea construirii de noi utilitati medicale specializate in tratamentul cancerului dar si sustinerea unor activitati educative profesionale la nivelul medicilor oncologi, a asistentelor implicate in tratamentul bolnavilor cat si la nivelul pacientilor si al populatiei.
Dr. Adrian Udrea
Comitetul Director Asociatia Medisprof
info@medisprof.ro www.medisprof.ro/asociatie
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare