Comunicate de Afaceri

Principalele motive pentru care mama alege alimentaţia bebeluşului cu lapte Hipp

Specialiştii din Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă a bebeluşilor până la vârsta de 6 luni şi continuarea alăptării până la vârsta de 24 de luni. Din păcate, sunt mămici care nu pot alăpta şi cărora starea de sănătate sau jobul nu le permite acest lucru. În aceste cazuri, cea mai bună soluţie de hrănire a bebeluşului este cu lapte Hipp, una dintre cele mai bune formule de lapte de pe piaţă la momentul actual, care are la bază numai ingrediente organice, atent selecţionate şi strict controlate.

Alăptarea – o provocare pentru mamele cu o carieră de succes

Pentru că rolul femeii în societate s-a schimbat foarte mult în ultimele decenii, femeile de succes au o carieră foarte solicitantă, care le ocupă tot timpul. Acest lucru nu înseamnă că o femeie de carieră nu poate avea şi o familie frumoasă sau că nu își poate îngriji copiii, ci doar că va avea nevoie de puţin ajutor în acest sens.

De aceea, femeile de carieră aleg să apeleze la ajutorul bunicilor sau la ajutorul bonelor pentru a face faţă provocărilor la job şi cerinţelor celui mic şi preferă să aleagă hrănirea cu lapte praf Hipp, în detrimentul alăptării. Femeile ocupate la job sau cu propria afacere aleg o formulă de lapte praf care conţine toţi nutrienţii necesari şi care este îmbogăţit cu acizi graşi polisaturați, mai ales în primele luni de viaţă, pentru a se asigura că bebeluşul lor beneficiază de o creştere şi de o dezvoltare corectă.

Alăptarea – o provocare pentru mamele cu probleme de sănătate

Un alt motiv pentru care mamele nu pot alăpta și sunt nevoite să ofere bebeluşilor lapte praf este reprezentat de problemele de sănătate ale acestora. Uneori,  indicaţiile medicilor specialişti sunt de a evita complet alăptarea cu lapte matern, din motive care țin de protejarea sănătății mamei sau a bebelușului.

Un exemplu bun în acest sens este infectarea cu hepatită de tip B. În timp ce în alte țări această afecţiune nu este o contraindicaţie în alăptare, în România încă există medici care interzic mamelor care suferă de hepatită de tip B alăptarea, chiar dacă bebelușul primeşte un vaccin cu o componentă activa şi pasivă. În timpul alăptării, sângerările şi rănile la nivelul mamelonului, fără a folosi protecţii pentru sfârcuri, reprezintă un real pericol pentru infectarea bebeluşului.

Rolul laptelui praf în dezvoltarea bebeluşilor

Laptele praf este foarte important pentru creşterea bebeluşului, asigurându-i toate substanţele nutritive necesare unei bune dezvoltări. Astfel, laptele praf aduce următoarele beneficii bebeluşilor:

  • oferă un conţinut bogat de vitamine, necesare unei bune creşteri şi dezvoltării unui sistem imunitar puternic;
  • are un gust asemănător cu laptele matern, iar în cazul în care bebeluşii au fost hrăniţi la san în primele luni de viaţă, dar ulterior a apărut o problemă de natură medicală sau profesională care nu mai permite alăptarea, bebeluşul va accepta formula mult mai uşor;
  • oferă proteine şi aminoacizi, precum şi carbohidraţii de care are nevoie copilul;
  • este uşor de preparat.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare