Comunicate de Afaceri

"Printesa Gargarita si Printul fermecat isi cauta de imbracat”

Campania „Printesa Gargarita si Printul fermecat isi cauta de imbracat” isi propune ca anul acesta sa ii aduca in plan si pe baieti, fiind un an bisect. Activitatea campaniei are in vedere responsabilizarea si implicarea comunitatii clujene in aceasta cauza sociala, de ajutorare a copiilor mai putin norocosi. Pentru a participa la aceasta campanie, pasii sunt la fel ca si in cazul editiei trecute: Cutia Voinicilor se afla la Cabinetul ANAdent (P-ta Mihai Viteazu, nr.9, Cluj-Napoca), unde oricine doreste poate sa aduca hainute sport sau jucarii, potrivite copiilor cu varsta intre 2 si 10 ani. Editia de anul trecut s-a bucurat de o implicare activa a comunitatii clujene, iar hainutele stranse au ajuns la Taga, unde o clasa de fetite au participat si la o lectie despre importanta igienei orale.

Informatii complete despre campanie, sunt disponibile pe pagina de Facebook: www.facebook/ANAdent sau pe blogul cabinetului https://cabinetanadent.wordpress.com/.

Activitatea Cabinetului Stomatologic AnaDent din Cluj Napoca cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara. Asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism. Compania D`Avantage Consult este o companie de PR in Cluj Napoca, care ofera consultanta si servicii specializate de relatii publice care sa ii ajute in dezvoltarea business-ului si sa creasca vizibilitatea afacerii. Comunicarea si reputatia sunt doua elemente indispensabile, fara de care o companie nu poate supravietui in acest mediu concurential. D’Avantage te ajuta sa creezi impact asupra publicului tau tinta, prin strategii creative, instrumente de comunicare eficiente si o atitudine orientata spre nevoile clientului.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare