Comunicate de Afaceri

Procedura de cavitatie: Ce trebuie sa stii despre aceasta tehnica de remodelare corporala

Cavitatie este o procedura non-invaziva de remodelare a corpului, care a castigat popularitate in industria esteticii in ultimii ani. Aceasta tehnica utilizeaza ultrasunete cu frecventa ridicata pentru a elimina depozitele de grasime localizate in anumite zone ale corpului, oferind astfel o alternativa non-chirurgicala la liposuctia traditionala. In acest articol, vom explora in detaliu procedura de cavitatie, cum functioneaza si ce rezultate se pot obtine.

FysiogandCe este cavitatia si cum functioneaza?

Cavitatia este o tehnica de remodelare corporala care utilizeaza ultrasunete cu frecventa inalta pentru a crea micro-bule in interiorul stratului de grasime. Aceste micro-bule se formeaza atunci cand undele sonore exercita presiune asupra tesutului adipos, determinand formarea si implozia acestora. In timpul imploziei, micro-bulele elibereaza energie, generand o actiune mecanica puternica care poate sparge celulele de grasime.

Procedura de cavitatie este efectuata de un specialist in estetica sau de un terapeut instruit. Acesta aplica un gel conductor pe zona tratata si utilizeaza un dispozitiv special, denumit ultrasunete cavitational, care emite undele sonore cu frecventa inalta. Dispozitivul este manevrat cu atentie pe suprafata pielii, concentrandu-se asupra zonei cu probleme de grasime.

Ultrasunetele patrund in straturile adipoase subcutanate si genereaza actiunea de cavitatie. Atunci cand micro-bulele implozieaza, ele fragmenteaza celulele grase in particule mici, care pot fi ulterior eliminate de catre sistemul limfatic si sistemul circulator.

Ce zone pot fi tratate prin cavitatie?

Cavitatia este de obicei utilizata pentru tratarea zonelor cu depozite de grasime rezistente, care pot fi dificil de eliminat prin dieta si exercitii fizice. Printre zonele cele mai frecvent tratate se numara:

  • Abdomenul: inclusiv regiunea superioara, inferioara si partile laterale ale abdomenului.
  • Coapsele: zona interioara si exterioara a coapselor.
  • Soldurile: pentru a reduce grasimea in jurul zonei soldurilor.
  • Bratele: pentru a trata zona tricepsului si a elimina grasimea nedorita.
  • Fesele: pentru a oferi un aspect mai ferm si tonifiat.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare