Comunicate de Afaceri

Procedura de electrostimulare la pret redus toamna aceasta!

Afla mai multe detalii despre electrostimulare pret accesibil

Din ce in ce mai multi oameni vorbesc despre beneficiile unor astfel de proceduri pentru corpul nostru. Dar sa vedem ce este electrostimulare la pret wow acest sezon.. Pe scurt, avand in vedere efectul antrenamentului continuu de gimnastica timp de 6-8 ore intr-un proces de doar 45 de minute de stimulare electrica, iar rezultatele evidente pot fi vazute imediat, putem considera acest proces ca fiind o forma de fitness intensiva.

Cum explici toate acestea? Prin electrostimulare la pret extrem de accesibil aceasta toamna la Fysiogand, sunt generate unele impulsuri electrice. Aceste impulsuri electrice genereaza de fapt miscare vibratoare la nivelul muschilor, iar puterea, frecventa si tipul acestor impulsuri sunt ajustate in functie de gradul de rezistenta al fiecarui impuls.
electrostimulare pret
Ca urmare, excesul de calorii si grasimi vor fi arse in timpul exercitiilor, deoarece muschii necesita multa energie, iar aceasta energie este absorbita si arsa din grasimi.

Cum functioneaza acest tratament?

Tratamentul de electrostimulare pret bun se bazeaza pe impulsuri electrice cu frecventa variabila, care pot realiza contractia si relaxarea musculara si pot modela si forma zona de tratament.

Stimularea electrica creeaza o cerere mare de energie pentru muschi - pentru a satisface aceasta cerere, muschii folosesc grasimea din jur ca sursa de energie, arzandu-i asa cum fac in timpul multor exercitii de fitness;

Pe langa stimularea muschilor si arderea grasimilor, reducerea efectului de stimulare electrica (in centimetri) poate creste si metabolismul, circulatia sangelui si gradul de oxidare a tesuturilor, deci este o modalitate eficienta de a trata celulita.

Iata motivele. De ce sa alegi aceasta procedura

Prin urmare, de ce sa alegem procedura de electrostimulare? Iata cateva argumente: poate restabili fermitatea musculara si ne poate ajuta sa remodelam corpul. Prin stimularea metabolismului, reducerea circumferintei zonei in care se aplica stimularea electrica, ne ajuta sa slabim eliminand aceasta grasime enervanta. Desigur, toate acestea sunt insotite de reducerea celulitei si de aspectul neplacut al acesteia.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare