Comunicate de Afaceri

Profita de ofertele pentru cavitatie oferite de Fysiogand

Ce caracteristici sunt prezentate la aceasta cavitatie

Prin urmare, sedintele de cavitatie sunt ideale pentru indepartarea grasimii de pe abdomen, barbie, fese, coapse, brate, sau alte parti ale corpului fara durere.

In plus, frecventa utilizata pentru ultrasunete are un efect dublu, deoarece poate lumina pielea atat la suprafata, cat si in profunzime.

In ceea ce priveste faza de cavitatie, trebuie remarcat faptul ca acestea dureaza de obicei intre o jumatate de ora si o ora si jumatate (30 de minute-90 de minute), iar aplicatorul dispozitivului este mers pe piele cu ajutorul lipiciului conductiv.
cavitatie
In ceea ce priveste numarul de sedinte de cavitate, trebuie remarcat faptul ca fiecare persoana are un numar diferit de cavitatii, dar in medie, aproximativ 8-12 cavitatii sunt ideale pentru afisarea rezultatelor optime.

Despre tehnologia procedurii

Pentru a obtine rezultate eficiente in urma tratamentului de cavitatie, este necesar sa urmati cu strictete instructiunile unui medic specializat in remodelarea corporala. Pentru a putea efectua procesul in cauza, sunt necesare echipamente speciale.

Intreaga actiune este controlata de un asa-numit „microprocesor”, care ghideaza foarte precis emisia undelor generate. La randul sau, valul de presiune a produs efectul mult asteptat. Intensitatea frecventei presiunii eliberate de microprocesorul de executie are un efect direct. Alte detalii ai aici: http://www.fysiogand.ro/cavitatie/

Prin urmare, tinta precisa este tesutul adipos in sine. Cu siguranta ca o sa il eliminati din procesul initial de cavitatie. Efectul poate fi observat cu usurinta intr-o perioada scurta de timp. Noi recomandam sedinte repetate de cavitatie.

La ce ne ajuta acest tratament

  • Asigurati-va ca aspectul coajei de portocala dispare complet;
  • In plus, celulita este, de asemenea, usor de indepartat.
  • Prin cavitatie se poate obtine oxigenarea eficienta, iar revascularizarea poate fi efectuata la nivelul tesutului subcutanat.
  • Nu vorbim despre recuperarea microcirculatiei periferice sau drenarea fluidului retinut in organism.
  • Nu in ultimul rand, cavitatia poate imbunatati fermitatea si elasticitatea pielii pe o perioada lunga de timp.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare